Reservedele

7 kommentarer til “Reservedele”

 1. Er imponert over reservdelsutvalget til Tecno,men dessverre bare til biler.Jeg leter etter deler til Teknos to modelljernbane lokomotiver, Den ene Nohab modellen der jeg trenger en ny boggiside som er en sinkstøp samt et hjul med aksel med snekkedrevet.Til motorvognen MO trenger jeg de to plast boggisidene på akselen med slepeskoen.
  Vil også i tilfelle være takknemlig for tips om hvor disse delene kan finnes.

  Svar
  • Hej Henry
   Tak for din kommentar – men jeg er meget i tvivl om de produkter du nævner. Tekno Denmark har mig bekendt ikke lavet tog til modeljernbaner, men jeg synes du skal stille spørgsmålet på Forum på hjemmesiden. Måske er den nogen, der kan hjælpe dig. mvh Peter

   Svar
 2. For mig lyder det meget som det er de gamle danske LONG modeltog der er tale om. My og Mo

  Det kunne tænkes at de i Norge har været solgt af teknoforhandlere

  Svar
 3. Henry Nilse…
  Tekno solgte H0 tog et år eller to, men det var import- Lilliput – fra ?-1964
  Problemet var de Norske handels restriktioner for import af luksus vare, her under legetøj. Det varede til 1960 før der kom lempelser.
  Du skal hoppe ind på facebook, og fange mig, eller gruppen Talk about old toys and other collectibles.. så kan vi tage den derfra
  ELLER
  Scandinavian- Toys Discussion & History
  Jeg mener vi havde LONG oppe at vende og at de blev produceret i Norge. Det er nogen frygteligt klove Nordmænd der sidder der og de skriver også tykke legetøjsbøger..
  Ellers kan på du på internettet måske finde “Dansk i model” det er ikke smarte damer, men en seriøs modeltog historisk side.
  Hilsen Hans Jørgen

  Svar

Skriv en kommentar