Ole F

Forum-svar oprettet

Viser 25 indlæg - 1 til 25 (af 36 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • som svar til: Søger Lone Star Impy modeller. #89187
  Ole F
  Deltager

  Hej Kim / alle.
  Du købte engang den hvide VW T1 Sambabus og en skrot Volvo P1800, som du restaurerede til en flot bil, af mig. Det fik mig til at kigge mere på Impy bilerne, som jeg fandt ud af er rigtig fint lavede. Efterfølgende har jeg været heldig at falde over nogle stykker, som er vist på billede 1. Forreste række: 2 x Ford Zodiac Estate, 2 x Volvo 1800 og en Imperial. Bageste række: 3 x Ford Corsair, en Foden tipvogn, Peugeot 404 og Fiat 2300 S. Vurderet ud fra min lastbil, kan jeg godt forstå, du ikke er interesserede i dem. Fiat 2300 S bilen er opmalet og med en løs dør.
  Jeg har også fået fat på nogle Lone Star i størrelse 1:50 – billede 2, og så har jeg i mange år haft en Lone Star Jaguar E-type – den store i baggrunden. Jeg kan ikke forestille mig en grimmere udgave af den ellers så flotte bil.
  Mvh.
  Ole

  som svar til: Rally biler. #89003
  Ole F
  Deltager

  Hej Kim,
  Sjovt tema med rally. Jeg vil også gerne bidrage med lidt billeder fra samlingen.
  Billede 1:
  Corgi Morris Mini Cooper
  Billede 2:
  Corgi Hillman Imp, 2 x Rover 2000, Ford Capri, Morris 1000 og VW Polo
  Billede 3:
  Mercury Fulvia Coupe, Dinky Ford Cortina, Tekno Ford Mustang (ægte eller stylet?), Matchbox Peugeot 305.
  Godt nytår til alle.
  Mvh Ole

  som svar til: Placering af decaler #85790
  Ole F
  Deltager

  Hej igen
  Jeg fik vist ikke skrevet ovenstående særlig tydeligt. Jeg kunne godt tænke mig at høre, om der er nogen af jer, der har set noget tilsvarende, eller om det er ret almindeligt.
  Det kunne være sjovt at høre, både for denne model og for andre med forskellige decaler på samme side.
  Mvh. Ole

  som svar til: Harvester kosten som prototype #85568
  Ole F
  Deltager

  Hej Peter.

  Jeg har et eksemplar af kosten med det lille hjul. Den fik jeg fat i for en del år siden. Jeg købte den som del af en lille samling. Sælgeren gav ikke udtryk for nogen relation til Tekno, som kunne indikere nem adgang til prototyper.

  som svar til: Forsikring #84914
  Ole F
  Deltager

  Hej Peter og Hans Jørgen

  Mange tak for input. Jeg kan se, jeg har en del fotoarbejde foran mig. Og tak for tips til at få gode billeder.
  I min søgen har jeg fundet et selskab, der har en speciel kategori for samlerobjekter, og i de mere detaljerede diskussioner nævnte de også videodokumentation. Det er måske et godt supplement, så forsikringsselskabet – hvis det skulle gå galt – kan se, at tingene står i hjemmet.

  Mvh. Ole

  som svar til: Søger sådan en her 😁 #84294
  Ole F
  Deltager

  Hej Flemming.
  Meget fint. Jeg vender tilbage med SMS og fotos i morgen. Billederne på denne streng er taget med noget så gammeldags som et almindeligt fotoapparat.
  Mvh.
  Ole

  som svar til: Søger sådan en her 😁 #84286
  Ole F
  Deltager

  Hej Flemming.

  Jeg er i tvivl om, den Ford Mercury Bertel har bestilt, er til dig, men ellers har jeg fundet en metalgrøn i gemmerne.
  Jeg har vedhæftet lidt billeder.

  Mvh.
  Ole

  som svar til: Tekno bondegård #83950
  Ole F
  Deltager

  Jeg vil lige tilføje, at FDM Motor bladet nr. 1, 2022 indeholder en fin artikel, der beskriver benzintanken gennem tiderne og både refererer til Tekno Shell tankbil og benzinstation.

  som svar til: Austin/Morris/BMC Mini Cooper #83022
  Ole F
  Deltager

  Hej Tekno- og Corgi samlere.

  Det var en rigtig god ide at starte et emne om de gamle Morris Mini Cooper / Austin Seven modelbiler. De fortjener at komme frem og blive vist – og flotte samlinger!
  Jeg har også altid holdt af disse klassiske biler og samlet sammen over årene. På billedet er første række Dinky udgaver, 2. og 3. række er alle Corgi, mens 3. række fra venstre er 2 x Spot-On, 2 x Corgi med forskellige typer hjul og en enkelt Matchbox.
  Med nytårshilsener
  Ole

  som svar til: Knæk canser #81542
  Ole F
  Deltager

  Hej Flemming.
  Det var et sjovt bidrag med logo af Tekno biler.
  Måske en ide at lave en udfordring til næste gang om, hven der kan lave den bedste udgave af logo’et.
  Mvh Ole

  som svar til: gamle teknobiler #80733
  Ole F
  Deltager

  Hej Mona.
  Jeg skal til Silkeborg om godt en uge. Hvis du er interesseret og det passer dig, vil jeg gerne komme forbi og se på bilerne. Og gerne købe nogle eller alle, hvis vi kan blive enige om en pris. Du kan kontakte mig direkte på 25434424.
  Mvh Ole

  som svar til: Nye biler i samlingen #75971
  Ole F
  Deltager

  Hej Hans Jørgen.
  Mange tak for info. Jeg var ikke klar over, at VW transporteren er en Märklin – det var noget af en god nyhed at stå op til – og så kom jeg også lige forbi dit flotte web-site.
  Hvis du eller nogen af Jer andre har en ide om, hvad VW’en foran med de røde hjul er for en, så vil det også være interessant at vide.
  Mvh.
  Ole

  som svar til: Nye biler i samlingen #75947
  Ole F
  Deltager

  Hej alle forumlæsere,

  Jeg blev inspireret af Peters nye artikel om transportflyvere, fordi jeg for nylig har skaffet mig en med en farvetegning, der ikke er med i artiklen, så her kommer et billede af nye biler til samlingen. Bagfra er det en Mimic skraldebil, en Tekno Ford V8 Zonen, en Prameta Mercedes, en Tekno Transportflyver. Plastikbilerne foran er Tekno (de tre til venstre) og Pilot (de 5 til højre). De to helt foran på tværs er ukendte, men ret søde.

  som svar til: Vilmer Chevrolet trucks #73870
  Ole F
  Deltager

  Hi Stroget,
  When I got these Vilmer trailers a couple of months ago, I found a page where you described different types of Vilmer trailers. One of the two trailers was not on the page. Now I got to take pictures – and I cant find your page, so that is why I get somewhat off subject for this string.
  And I did’nt find any Vilmer Chevrolet truck without steering or rivet

  som svar til: HVAD ER DETTE ? #73310
  Ole F
  Deltager

  Hej Hans Jørgen.
  Jeg fandt et eksemplar for nogle år siden og har siden tænkt over, hvad det kunne være for noget. Så mange tak for info.
  Vedhæftet billeder af mit eksemplar.
  Mvh.
  Ole

  som svar til: Citroen DS 810 #72523
  Ole F
  Deltager

  Så vidt jeg kan se har Tekno af franske biler kun lavet Renault 4CV, og det var en af de tidlige modeller. Kan det hænge sammen med Tekno’s (manglende) satsning på det franske marked eller måske restriktioner i forbindelse med samarbejdet med Solido? Eller måske er der en bedre forklaring – det er vel i virkeligheden et spørgsmål til Peter. Jeg kan heller ikke huske franske modeller af f.eks. sparebusser eller VW Van reklamebiler.
  Heldigvis lavede Corgi en masse variationer af Citroen DS19 m.v., og Dinky lavede også et par stykker (de to til højre på billedet).

  som svar til: Ford V8 #72521
  Ole F
  Deltager

  Hej,
  Jeg fandt også en gammel i en farve, som jeg vil kalde grøn metallic. Selvom hullerne til lygterne er malede, ser det ikke ud som om bilen er.

  som svar til: Godt brugt #67776
  Ole F
  Deltager

  Hej Kim.
  Mange tak for indsats og info; sjovt at Tekno besluttede at lige de to modeller skulle have indfarvede fælge i grå.

  Hej Peter.
  Mange tak for din kommentar og perspektiv. Den får lov at stå som den er, og jeg ville under alle omstændigheder have haft rigtig svært ved at fjerne de originale rester, der er tilbage.

  Mvh.
  Ole

  som svar til: Godt brugt #67716
  Ole F
  Deltager

  Hej.
  Jeg vil lige prøve igen at høre, om der er nogen af Jer, der kender til andre VW Van Type II med indfarvede grå fælge end Den Røde Løber.

  Mvh. Ole

  som svar til: Ny dreng i klassen #66954
  Ole F
  Deltager

  Hej Flemming.
  Prøv at se under Brugergallerier. Jeg er begyndt at lægge billeder ind der og har nået de første 6 stk.
  Mvh.
  Ole

  som svar til: Ny dreng i klassen #66828
  Ole F
  Deltager

  Hej Uffe
  Jeg vil også sige velkommen.
  Jeg synes, det er sjovt at høre din og andres indgang til Tekno. Jeg havde også en del Tekno som barn. Jeg er venstrehåndet og blev i en periode “belønnet” med en bil, hvis jeg ikke havde skrevet med venstre hånd i en måned (og min søster var en streng vogter, så der blev misset en del). Det første slag mod bilerne kom, da min bror begyndte at lege med dem, og så forsvandt de helt i en skorstensbrand. I midten af 90’erne fandt jeg et par stykker på et loppemarked, og så har udviklet sig noget siden da.
  Mvh.
  Ole

  som svar til: Fun Ho Toys 👍🏁 #66360
  Ole F
  Deltager

  Thanks a lot for pictures and explanations. Great to have some specific information to look for in search of new types of interesting toy models. I hope to come across a Fun Ho model either in one of my storage boxes or somewhere out there.

  som svar til: Fun Ho Toys 👍🏁 #65029
  Ole F
  Deltager

  Always Fyn to learn about new Old brands. Would any of the happy ownwrs please send a photo of the baseplate of a car, so we can see how that looks – and what to look for.

  som svar til: Tekno Micro biler #62936
  Ole F
  Deltager

  Hej Hans Jørgen.

  Mange tak for dit input. Det giver god basis for at kigge videre.

  Mvh. Ole

  som svar til: Tekno Micro biler #62706
  Ole F
  Deltager

  Hej,

  Jeg prøver lige igen at spørge, om der er nogen af Jer, der ved noget om sættet af de små plastik-biler. Bilerne er kun 2.5 cm. lange.

  Jeg har snakket med et par stykker, som mente, at bilerne var en del af et spil, men ingen af dem havde noget bud på, hvilket spil det kunne være.

  Og: Godt nytår.

  Mvh. Ole

Viser 25 indlæg - 1 til 25 (af 36 i alt)