Bytte Honest John med TOBI

Teknobiler og andet gammelt legetøj Fora Teknobiler Bytte Honest John med TOBI

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #68706
  Anonym
  Inaktiv

  Jeg har en Honest John i rigtig god stand – inklusiv raketten , som dog mangler spidsen. Jeg er interesseret i at bytte den til en god, tidlig model fra TOBI Toys

  #68708
  peter frandsen
  Keymaster

  Hej Mick

  Jeg har desværre ikke en Tobi-Toys at bytte med.

  peter

  #68736

  Der er ikke så mange TOBI i omløb. Jeg vil foreslå facebook, og så mæld dig ind i grupperne -se nederst – Der dukker nogen gange en TOBI op men der er langt imellem. Der dukker også sjældent en LION op.
  Jeg har på fornemmelsen at LION modellerne er et samarbejde mellem TOBI, Molberg, og Vilmer. Det hele blev solgt sammen, til syd Amerika. Og jeg tror faktisk også at de er fra 1960/61 alene fordi Taunus FK1000 van, er med blinklys, hvilket den virkelige bil først fik med 1961 modellen.

  Man kan i boxen ude til venstre søge på fx. Tobi osv. i hver gruppe, så man slipper for at sidde og følge med i det hele konstant. Der er flere grupper der kan være interessante også Legetøjssamleren af 1988 måske mf. Gul og gratis, og Den Blå Avis findes også naturligvis.

  Men sætter du en søgning op med det bytte objekt så burde der afgjort dukke noget op. Omvendt har du også lagt ud med en relativt høj pris på Tobi modellerne, så det er måske bedre at søge direkte efter Tobi biler i de grupper. Der er jo sælgere der straks ser dollar tegn for øjnene. 😉

  Legetøjsbiler/traktorer/lastbiler/fly/cowboys/Lego og trælegetøj

  og

  gammelt legetøj over 30 år

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.