Uægte Tekno biler

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #81810
  kimmer
  Deltager

  Skal en ægte Tekno bil være nummereret i bunden

  #81821

  Hej kimmer.
  Jeg gav mig lige til at tjekke en flok af mine egne Teknobiler, og jeg kan se at de modeller som kom frem ved Tekno frem til halvtresserne og lige i starten af tresserne ikke har nummer i bunden, og eksempelvis Volvo-bussen som faktisk blev i produktion hel til det sidste aldrig fik nummer i bunden. alle som kom lidt senere fik nummer i bunden som eksempelvis den røde Volvo Amazon på mine billeder.
  Derfor vil jeg mene at der ikke altid behøver at være et nummer i bunden, for at det kan være en ægte Teknobil.

  MVH Kim B S.

  #81829

  OG vi skal måske også have med at der var nogen modeller fra 1969-72 der heller ikke havde Tekno navn i bunden….

  Og nogen biler fik KIRK navn i bunden 1969-70 — I den periode var samme biler uden Tekno navn…

  OG så det vigtige — Hvad menes med en ægte Tekno bil ?

  Det er altid interessant at høre om hvad der menes med de ord 😉

  #81833
  kimmer
  Deltager

  Mange tak for jeres fine svar 😊de var til stor hjælp.Vil høre om der er nogle der kan hjælpe mig med at finde svar på om det er ægte Tekno biler jeg har på de her billeder?

  #81835
  kimmer
  Deltager

  Scania vabis

  #81836

  Ja, men hvad mener du med ægte ?
  Umiddelbart er bilen jo ægte. Men om den er renoveret er noget helt andet !

  Dem der renovere prof. de laver det så godt at det ikke er til at se om bilen er original eller renoveret. Det vil kræve at man har bilen i hånden, og da er det heller ikke sikkert at det kan ses.
  Man kan ikke se på din billedkvalitet om den er renoveret. Der skal virkeligt gode fotos til, og man skal især se bilerne nede fra og nitterne. Nye nitter kan ofte afsløre fusk. Nye nitter er eftermonteret i et boret hul. Originale er støbte i bilen og drejet ned…
  Du kan se på mærket på døren, eller på teksten på fronten, om det er nye mærker, for de nye er ikke helt som de gamle. Simpel sammenlignings teknik… Der kan være forskel i størelsen som på VW bus mærkerne foran… Der kan være ændring i tykkelsen af streger… Lidt anden bogstav type… Forskel på placering af linier over hinanden, eller lidt forskel på tegninger osv. Det er fejl der er foretaget med fuldt overlæg, netop for at forhindre fusk, fub og snyd. Så fejlene er på samtlige nye mærker, i en eller anden forbindelse.

  #81839

  Hej igen.
  Din Scania lastbil er uden tvivel en ægte Teknobil, og Jeg har før set dem i den orange farve, Men som Hans Jørgen skriver er det meget svært at se på et billede om det reelt er den originale lakering, hvilket det sagtens kan være.
  Og den er da ellers rigtig flot. Den måtte i hvert fald gerne stå på en af mine hylder.

  MVH Kim B S.

  #81842
  kimmer
  Deltager

  Nogen af jer der kan være behjælpelig med en vurdering af disse Tekno biler?

  #81843

  Hej Kimmer.
  Jeg kan godt give et bud på hvad jeg synes er rimeligt. Men det kan være at der er nogen som synes noget helt andet. Det kan variere en hel del.

  MVH Kim B S.

  #81865

  Hej Kimmer.
  Jeg kan da prøve at vurdere din Scania. I Tekno-bogen står en Scania som din til 1600 Kr. Men det er prisen hvis den er 100% fejlfri, og man er heldig at finde den lidt sjælne køber som kun går efter det bedste. enkelte små brugsspor halvere meget hurtigt prisen. En uoriginal lakering vil halvere prisen en gang mere. Ud fra hvad jeg kan se vil din Scania ende på en pris i mellem 500-800 kr. hvis lakeringen er den originale, og ca det halve hvis lakeringen er uoriginal.

  MVH Kim B S.

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.