Projekt Lion Ford FK 1000.

Teknobiler og andet gammelt legetøj Fora Teknobiler Projekt Lion Ford FK 1000.

Viser 12 indlæg - 1 til 12 (af 12 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #75177

  Hej alle.
  Så er der sat gang i ovenstående projekt.
  Planen er at den skal ende som militær røde-kors ambulance.
  Malingen er skaffet online ved Militærbutikken
  Her er lidt billeder af den foreløbige udvikling.

  MVH Kim B S.

  #75204

  Hej alle.
  Nu har den fået sidste lag maling.

  MVH Kim B S.

  Attachments:
  #75207
  peter frandsen
  Keymaster

  Hej Kim
  Den ser fint ud. Tak for oplysningen og spraymaling fra Militærbutikken – der er rigtig mange, der gennem tiden har spurgt efter militærmaling på spray. Så ved vi det.
  mvh
  Peter

  #75208

  Hej Peter.
  Mange tak.
  Angående malingen, så plejer jeg at købe Motip ved en farvehandler i Hobro, men på grund af Corona har de lukket i øjeblikket, så derfor måtte jeg i stedet købe på nettet.
  Og jeg fandt også et sted hvor jeg kunne købe Motip maling, men de havde ikke Militærgrøn. Derfor søgte jeg i stedet på militærgrøn Spaymaling, og på den måde kom jeg ind på Militærbutikken. Og malingen er faktisk ret nem at have med at gøre, og jeg gav kun lidt over 80kr med forsendelse.

  MVH Kim B S.

  #75323

  Hej alle.
  Jeg er kommet lidt videre, og jeg blev nød til selv at lave nye ruder, da de gamle originale var skæve og ikke kunne dække hele vindueshullerne.

  MVH Kim B S.

  #75329
  peter frandsen
  Keymaster

  Ser flot ud Bjarne.

  #75331

  Hej Peter.
  Mange tak. Forløgterne er i øvrigt dem jeg købte som er til en MG A i Tekno. De passer hel perfekt på denne Ford FK 1000.

  MVH Kim B S.

  #75465

  Hej alle.
  Så kom der røde-kors mærker på og bilen er færdig.

  MVH Kim B S.

  #75492
  peter frandsen
  Keymaster

  Hej Bjarne

  Den ser fin ud – og tak for tippet med forlygterne.

  mvh

  peter

  #75494

  Perfekt med forlygterne… Der er to typer lygter på Forden… De tidlige modeller havde fluoserende lygter fra Vilmer lastbilerne… De senere havde klare lygter.

  Kan godt li at du har malet blink på siden… Det er præcis det den har (også lige under A-stolpen) hvilket siger noget om produktions start for den mpdel. For i virkeligheden fik bilen først blink med 1961 modellen, lige som VW bilerne iøvrigt, så som legetøj kan den ikke være tidligere end 1961, selv om at nogen ude i verden gerne vil gøre den ældre. 😉

  #75495

  Hej Peter og Hans Jørgen.
  Mange tak for rosen. Der er jo faktisk en lille forhøjning i karosserriet som gør det ud for sideblinklys. Jeg plejer også at tjekke billeder på nettet af den rigtige bil når jeg renovere en modelbil. Og der kunne jeg se at nogen af dem havde sideblink lige presis der. Så derfor blev det sådan.

  MVH Kim B S.

  #75502

  Nemlig og ser du godt efter så sidder lygten på en større forhøjning på LION bilen der dækker over det aflange hul der ellers var en afviservinge i… Man stemplede simpelthen ikke hulle ud på de virkelige biler, til at begynde med. Senere blev forhøjningen jævnet ud… Kikker du godt efter er der også små forhøjninger lige under A-stolperne på LION bilen… Blinklygte… Den gang var det iøvrigt kun Danmark der havde lov for sideblink.

  Den endelige lov for blinklygter på alle biler, også gamle biler trådte ikraft i DK i 1969….

Viser 12 indlæg - 1 til 12 (af 12 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.