Nyindkøb ved Kolding Volvo træf.

Teknobiler og andet gammelt legetøj Fora Teknobiler Nyindkøb ved Kolding Volvo træf.

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #80433

  Hej alle.
  Som overskriften siger har jeg været til ovenstående træf i dag, og der var sørme lige et ældre tysk par som solgte Volvo modelbiler.
  Der fandt jeg lige en rød 2 dørs Amazon med æske for 400 kr. og en Volvo Aalborg Omnibus, ligeledes 400 kr.

  Amazonen er modellen med Mustanghjul og uden Tekno-skilt i bunden og er som ny, æsken har lidt brugsspor, men der er sjovt nok stadig et prisskilt, og den oprindelige pris har været 7,75 kr. Der er også en lille rød plet som angiver farven, men der ud over er der også en grøn plet. Er der nogen her inde som ved hvad den betyder?

  Bussen har lidt brugsspor og skal lige have en ny rude da den mangler noget i bagenden, men heldigvis er vinduesrammen i meget fin stand, og til sidst mangler propperne over skrugerne, men det er jo til at få fat i.

  MVH Kim B S.

  #80443

  Jeg har en ide at den fine Amazone/121 ikke hører til den æske🥴forde den har “Mustang” hjul og ingen logo i bunden de biler er normalt i blister pakker pap stykke med klar plast “bobbel”hvor bilen er i men det er min ide måske jeg ikke har ret 😁
  Fine biler
  God Weekend

  #80445

  Hej Flemming.
  Jeg ved godt at nogen blev solgt i blister pakker, men jeg har en af samme slags som jeg fik som barn, eneste forskel var at den var hvid, og den var altså pakket i en æske magen til. (Det husker jeg ret tydeligt). Så jeg er rimelig sikker på at æsken høre til.
  Det er det samme med en hvid VW 1200 som jeg selv købte midt i halvfjerserne som kom fra Teknos restlager efter de havde lukket.

  MVH Kim B S.

  #80447
  #80450

  Amazon er da altid blevet solgt i æske, aldrig i blister, også dem uden navn og med mustanghjul. Det er noget andet med VW 1200.. Efter lukning i 1972/73 var der mange VW æsker på lager, og de svæver rundt der ude endnu lige som de usamlede modeller.

  #80451

  Hej Hans Jørgen.
  Ja, det har jeg også opdaget, ved at læse Peters artikkel om Amazonen.

  MVH Kim B S.

  #80453

  Ok tak for info hvad så med Volvo 544 VW 1500 ??

  #80457

  544 er formentligt udgået. 1500 kom i blister… Bortset fra en sættenisse 827… Så nævnes dem til blister på side 143 i Teknobogen, i en gammel helsides annonce fra marts 1969. — 544 og Lincoln nævnes ikke —

  Mercedes 300SL er udgået lige som Kadett og DKW og det burde Mercedes 220SE og Ambulancen også være, samt Mercedes lastbil – De er alle fra Lange/Kirk og fik ikke skiftet navn i bunden, iflg. Kirk et, no go, i 1969. Walco fræsede Tekno navnet ud af 300CL modeller som de havde købt på forhånd, ellers måtte de ikke sælge dem. Det har jeg fra en relativ stor Tysk samler side specifikt for Mercedes-Benz 300SL modeller. De har også billeder af modellerne. Det er også fordi Walco opkøbte et overskudslager, at der findes versioner med umalet hardtop.

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.