Lygter

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #14030

  Kim B S skrev at han brugte “smykke perler” til lygter det gør jeg også er altid på udkig efter div farver og størrelser det er så gar sådan at min søde hustru kigger efter når hun selv kigger efter smykker når de er på tilbud his og her.

  Det er næster en sport hi hi .Jeg bruger dem til de biler som Peter ikke lige har hjemme til mest andre fabrikater end Tekno.

  Har eks lige sat 2 røde på en campingvogn fra Schuco som manglede baglygter så vupti så er den klar til veteran syn hi hi.

  Mange hilsener

  ms super

  #14048

  Lygter  findes i hobby forretninger, fx. panduro. De findes i flere farver og i flere størrelser. Navnet der skal Googles på er  RHINSTEN , eller  SIMILISTEN. De er flade bag på, og ofte til at stryge på stof. Nogen er på pap, andre i løs vægt i små poser. Enkelte har en “krom” kant så de faktisk passer rigtigt godt til Corgi modeller. De helt små blå og orange, passer rigtigt godt til hjemmelavede politi, og arbejds mv. biler i HO og N skala. De Rhinsten der er i løs vægt kan variere i størrelsen, så man skal lige sidde med en skydelære og sortere lidt i dem.
  Enkelte Hobby forretninger har Rhinsten med spids bagside til smykke fremstilling.
  Lygter af NITTE typen kan også findes i Hobby forretningen. Husk mål og skydelæde, for der er flere størrelser.

  #14355

  Her er billeder af 3 Brian modeller med ekstra mange løgter og hjemmelavede spoilere. Er lavet som de er helt tilbage sidst i halvfjerdserne. Der er en to dørs Volvo Amazon fra Tekno, en Volvo 144 også fra Tekno, og til sidst en Ford Escort MK1 fra Dinky Toys.

  https://www.dropbox.com/sh/lb7latdeewn6oaa/lS2GvJPt5H

  Jeg har haft dem alle fra ny af, og især de to Volvoer har overlevet meget leg og flere omlakeringer, så de er godt brugte. Derfor synes jeg at de skal beholde deres nuværende udseende.

  MVH Kim B S.

  #14356
  Emil Frandsen
  Keymaster

  Det er faktisk muligt at indsætte billeder, hvis de ligger på nettet. Det er dog lidt besværligt. Man skal trykke på fanen “Tekst”, når man skriver en besked, hvorefter en knap med teksten “img” fremkommer i toppen. Der kan man så indsætte linket til et billede.

  Her er et eksempel:

  Tekno

  Det er planen at man i fremtiden skal kunne oprette sit eget billedalbum på hjemmesiden.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.