Helt ny Tekno – Opel Rekord P1 –

Teknobiler og andet gammelt legetøj Fora Teknobiler Helt ny Tekno – Opel Rekord P1 –

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #81890

  Kom til at købe en ny gammel Rekord fra Holland… Sprit ny Tekno kopi. Hjulene er støbte men ellers er der ingen forskel.

  De har også andet der nede, men har nok mest Dinky kopier, men også andre interessante modeller også Opel Rekord fra Lion med støbt bund (den langes legetøj solgte via Tekno)

  Attachments:
  #81891

  Hvor er foto ??

  #81896

  Det var for stort

  #81897

  Ford og Fordson… Nu er jeg for så vit ikke til lastbiler, men mere til alm. personbiler. Men man kan ikke komme uden om at der ind i mellem kan være nogen der kan være interessante, således også en lastbil til samlingen. Det er noget skrot bygge jeg har leget med i noget tid.
  Da det ikke lykkedes at finde en Fordson traktor i passende forenklede stil og skala, måtte jeg investere i en ny Hollandsk Dinky kopi. Den er bare alt for enkel, så der skal pyntes lidt på den, så den kommer til at passe til bilen.
  Man havde ombygget og forstærket Ford-T- chassiser, men denne Ford model T en af de første lastbiler i produktions serie, der kunne kapere vægten af en traktor. Og en af de tidlige Fordson traktore læsset til levering, og vi er omkring 1918-20.

  #81902

  Har du købt det i ny støbte reservedele ??

  #81903

  Nye sæt… Kan også købes i enkelt dele… google – modelcarparts — så får du en liste så lang af ting og dele… De har en del Dinky, og spot on kopi modeller… Faktisk skal man sidde og lede efter P1 modellen… link direkte til den…

  https://modelcarparts.com/categorie/mk-copies-0

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.