Ferrari Monza

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #78850
  peter frandsen
  Keymaster

  Jeg har fået tilsendt et billede helt fra Canada fra en Teknosamler, der har lavet en italiensk Ferrari Monza. Den er han da sluppet rigtig godt fra.

  peter

  #78855

  Hej Peter.
  Ja, den er faktisk meget vellykket.
  Det er ellers ikke en bil som jeg synes er noget særlig, men den her giver en vis inspiration til at renovere de to jeg har i skrotkassen.

  MVH Kim B S.

  #78857

  Det er sjovt jeg har det også sådan med Ferrari Monza jeg syntes at den er kedelig men den skal jo være i samlingen lige som Ford FK 1000 og Trasit og Ford D 800 men sådan har vi hver i sær nogen vi syntes om eller ej 😁👍🏁
  God dag til alle

  #78858

  Ja den er lidt kedelig.. Men den er bund solid. Jeg har min egen fra — Det ved jeg ikke 1961 ? — Har altid haft den, og den er et sted nu med det fjerde lag maling… Køre skam fint nok endnu… Modellen er egentlig nok lidt for lang i næsen i forhold til originalen, men ellers er den en ok, og dejlig simpel model. Bilen i virkelig skikkelse kørte bane løb på Roskilde Ring, lige som de små Cooper-Norton modeller. Egentligt underligt at man ikke har søgt at sælge disse modeller som reklame ved ringen den gang der blev kørt løb med bilerne, og Torkild Thyrring var i lære på racer skolen.

  Har nogen fotos af bilerne i aktion et sted, i fruens arkiver (hendes morfar, Andreas Geil, var banens chef, traktorforhandler og verdens ældste racerkøre 60+ år) Og i rækken af racerbiler i garagen var en Porsche 550, som dem fra Solido/Tekno. Den blev solgt for 1200,00 i 1965… ØV alså, findes endnu og er lige solgt for nogen flere millioner…

  Men på Ringen kørte Teknobiler… Cooper-Norton, Ferrari Monza, Porsche 550 og Jaguar-D Type… Alle nogen Tekno og Solido (Solido/Tekno) havde i programmet. Sir Sterling Moss kørte Maserati, flere gange på Ringen.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.