Den lille Lastbil – en positiv overraskelse

Teknobiler og andet gammelt legetøj Fora Teknobiler Den lille Lastbil – en positiv overraskelse

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #81523
  Ole Monrad
  Deltager

  Som Peter også skriver i sin artikel om “Den lille lastbil – Mini Dodge”, er det en model, der er lidt underkendt blandt samlere, men det gør det nemmere for os, der er faldet for den lille “charmetrold” at få samlingen komplet..
  I sidste uge spottede jeg en Mercedes Benz 300SL i en farve, jeg ikke har i samlingen, så jeg fik hurtigt en kontakt i gang. Da sælgeren også havde en Mini Dodge, der farvemæssigt så ud som en, jeg manglede, tog jeg den med i købet for 100 kr. – udgiften til transport var jo allerede dækket ind.
  Stor var min overraskelse, da Mini Dodge lastbilen viste sig at være en version, jeg ikke havde i samlingen, og som jeg faktisk havde overset. Jeg måtte derfor ty til Peters artikel for at konstatere, at der er tale om Nr. 779 Grusbil, der med Peters ord faktisk er lidt sjælden. Og glæden blev endnu større, da min lille bil er gul med blåt lad. Det er modsat den bil, Peter har afbildet i artikel, så nu er der i hvert fald konstateret en ny farvekombination. Selv helt små biler kan bringe overraskelser.

  • Dette emne blev ændret 3 uger, 4 dage siden af Ole Monrad.
  #81539

  Den ser meget fin ud din lille lastbil… Jeg har den også i viste farver, og en flok andre under bruger gallarier — HJW

  #81540
  peter frandsen
  Keymaster

  Hej Ole

  Fin lille bil – det er nok kun fantasien, der sætter grænser for farvesammensætningerne på den lille lastbil. Den er samlet i farver de nu engang havde malet den i og de farvekombinationer, som det nu faldt ud til. “Kunderne” har jo også kunne bytte rundt på laddene. mvh Peter

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.