Blikbiler, skrot?

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #82641
  Torben50
  Deltager

  Jeg har fået en “bifangst”, som jeg er i tvivl om hvad jeg skal gøre ved.
  Standen er ringe, men der er selvfølgelig nogle reservedele. Ville det være forkert at smide det i metal på genbrugsstatione?
  Vh
  Torben

  #82643
  JohnDK
  Deltager

  Hej Torben
  Det er vel din spög med metalcontainneren, hvis du ikke kan og vil
  göre noget af dem selv, så hör dig omkring, lover de bliver ikke gamle får nogen
  har hentet dem. Jeg lever i Sverige helt oppe i Skellefteå kommune, og vi bruger Tradera, og nu QXL er väk må der väre en del danskere på Tradera, pröv med et lavt
  startsbud så finder de en ny intereseret ejer kvikt.
  MVH John

  #82644
  Torben50
  Deltager

  Tak for dit input, kender godt Tradera, som kunne være en mulighed.
  God Jul

  #82649

  I in Australia can only dream of picking up “scrap” like those , maybe I need to move closer to Europe post cost are very high to this part of the world.

  #82651

  Naturligvis er det forrygt at smide det på genbrugen. Jeg kan da sidde her og se der nogen ok reservedele imellem. Bare hjul med dæk – Du kan jo tjekke hvad peter tager for uoriginale dæk uden hjul pr. stk —— OG har man interesse for det så er der jo mulighed for nogen udemærket ombygninger til nogen af de biler Tekno helt glemte at lave… Mange tænker måske på militær biler, men der var i virkeligheden en gul postbil som kunne ligne ambulancen, så bla. den var jo nem at brygge sammen her.

  Men hvor skal de hentes ? 😉

  Eller gå ind på facebook og sælg det i en af de udemærkede grupper for gammelt legetøj, fx. gammelt legetøj over 30 år, eller lign. Der annonceres nogen gange det der er værre. og kør en budrunde i 24 timer. Der kan startes med 1 krone, eller måske 5 kr det skal nok lokke folk ud ad busken. Det koster gratis, og spille bare lynhurtigt. Og med mobilpay så er den handel gjort i løbet 30 timer… Og det koster nok ca. 40 kr i forsendelse med DAO, og vupti det hele er væk på 40 timer, du har penge på lommen og den nye ejer kan allerede glæde sig over pakkens ankomst et døgn efter det er sendt.

  Et lille fif er måske at er man medlem på gul&gratis får man forsendelser til fornuftige priser… Porto købes direkte online og koden skrivet tydeligt på pakken… (GLS kræver der printes en label ud og klistres på)… Men handlerne går lidt langsomt på Gul&Gratis, men er ofte lyn hurtigt på facebook.

  Og sidder man i Sverige og Norge eller i Tyskland og England og mange andre steder og læser med her, så tjek de facebook sider. QXL er vi holdt op med at bruge for små ti år siden, da Lauritz smadrede den side. Jeg ved ikke med tadera, tror de fleste er gået på ebay, eller, den blå avis, gul&gratis og ikke mindst facebook siderne.

  #82661
  Torben50
  Deltager

  Tak for jeres indlæg. Jeg ville blot sikre mig ikke at være helt til grin ved at lægge dem op. Tænker også nogen kan bruge noget som reservedele.
  Laver en lille auktion i det nye år.
  Glædelig Jul
  Torben

  #82662

  Det er jeg med på hvad skal det koste ?? Send gerne på 22615140
  Det skal ikke smides ud 😳🥰👍😁🏁
  Ms Super

  #83033

  Hej Torben
  Jeg har hentet pakken men ikke haft tid til at kigge i den jeg vender tilbage 👍😁🏁
  Mange Tekno hilsener
  Ms Super
  Flemming

  #83053

  Hej Ms. Super
  Ku’ godt tænke mig at købe projektør delen til blikbil.
  Mvh. Bertel

  Attachments:
  #83071

  Hej Torben
  Nu fik jeg åbnet kassen og hvor var det pakket fint ind respekt for det god reservedele og måske en eller to bliver samlet sammen
  Mvh
  Ms Super
  Flemming

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.