VW 1200 uden blink (39)

2 kommentarer til “VW 1200 uden blink (39)”

 1. Hej Peter

  Det er første gang jeg skriver på din side, så lad mig starte med at sige tak for at du laver den og deler med os andre. det er virkeligt spændende og lærerigt – og godt lavet. Og også tak for at du giver plads til kommentarer. Her f.eks. fra Hans Jørgen som ved rigtigt meget om Tekno også – ikke mindst detaljer og varianter.
  Jeg er meget glad for 819 med de farvede hjulfælge – har en hel del efterhånden selv om der er laaaaaangt imellem at man falder over nogen. Men jeg er aldrig, aldrig faldet over den orange du har billede af her – og som Hans Jørgen vist kalder Coral-rød eller Coral. Er det din egen bil? Kan du vise flere billeder?
  Er der ikke også lavet en i guldbronze – jeg synes der er et billede i Hedegårds Tekno-bog af en i Guldbronze?
  Men tak igen – Det er en superside.
  MVH
  Keld Flintø

  Svar
  • Hej Keld
   Velkommen til og det glæder mig, at du har nytte af at læse på denne side. Det har altid været vigtigt for mig, at viden om Tekno – eller legetøjet for den sags skyld skal være gratis og til gengængelig for alle. Samtidigt, skal det ny viden, fornemmelser o.s.v. ikke bare være for “eksperter”. Alle skal have en stemme og alle skal holde lov at ytre sig. For mit eget vedkomne har jeg efterhånden meget viden om Tekno, men jeg lærer hele tiden nyt eller opdager nyt.
   Det er det som fascinerer mig ved Tekno. Denne mangfoldighed af nuancer og “man ved aldrig med Tekno”. Mange ting er sikker viden, men rigtig rigtig meget ændre sig hele tiden.

   Jeg er ikke sikker på, at den røde bil er min egen. Mange af mine billeder har jeg taget andre steder. Den guldbronze kender jeg ikke.

   Men Keld – jeg vil opfordre dig til at at skrive på Forum – det er bedre eget som tråd og der kan nemmere sættes billeder mv. ind.

   Tak for dit indlæg. Peter

   Svar

Skriv en kommentar