Svar til: Svar til H.J.W

Teknobiler og andet gammelt legetøj Fora Teknobiler Svar til H.J.W Svar til: Svar til H.J.W

#14069

Hej H.j.W

Det er dejligt at høre at der er andre end mig der syntes at det er sjovt at restaurere gamle udtjente Tekno biler

så de få et nyt liv igen.Jeg er lige blevet færdig med en NSU Ro 80.

Jeg føler hver gang man har redet et lille bil liv og noget historie.Det er sjovt at få et rimeligt resultat ud af de timer som nu en gang ligger i sådan projekter.Det der er sværest er at finde de rigtige farver men der bruger jeg dem der kommer tættes på ,jeg bruger Motip spray auto lak har fundet en del som ligner rimeligt meget.

Jeg laver også engang i mellem modeller som Tekno burte have lavet bl.a har jeg lavet en SMC service vogn ud af en VW kassevogn(Type1) havde et par stykker i “Måske rep” kassen så vupti så var der lige sådan en,eller bygger jeg den model som jeg mangler som er svære at få fat i.Har lavet en Ford D 800 Tuborg bil om til en Carlsberg bil og en Mustang om til USA Police bil en MB230 om til en Polizei og de er kun til min egen private samling og er ikke til salg.

Jeg er også en MEGET stor VW fanatiker kunne godt tænke mig at vide noget mere om den Herbi model til USA marked hvilken hjul og model den er bygget på jeg er nok klar over at det er en 819H men hvordan ser den ud??  Med mange Tekno hilsener

ms super