Vilmer Volvo Cementbil.

Teknobiler og andet gammelt legetøj Fora Teknobiler Vilmer Volvo Cementbil.

Viser 11 indlæg - 1 til 11 (af 11 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #81927

  Hej alle.
  Jeg har sådan en Cementbil som jeg har tænkt mig at lave helt i orden hvis det er muligt.
  Er der nogen som kan se om jeg mangler noget?
  Og hvad farve skal holder til slidske og cement slidske have?

  MVH Kim B S.

  #81936

  Hej Kim
  Jeg tænker at cement “plade” og sliske er samme farve som cement ladet gult

  #81949

  Hej Flemming.
  Tak for kommentaren.
  Jeg har også på fornemmelsen at gul er den rigtige farve. Men jeg kan ikke huske at jeg nogen sinde har set en af slaksen i original stand. Derfor var jeg ikke sikker. Men jeg tror bare at jeg maler delene gult som ladet.

  MVH Kim B S.

  #81951

  Farverne er med forskel…. Jeg vil anbefale at kikke på Ole A´s facebook side… Kan se at en grå bil med gul balje har gul trakt og holder…
  Gråt chassis, grå blaje og grå holder for tragt… Den har blåt førehus, blåt stativ til balje og blå tragt… Helt grå al ting undtagen chassis og balde der er blåt… Det kommer lidt an på hvordan du vil lave den…der er 6-7 varianter at kikke på der…

  #81953
  Niels Møller
  Deltager

  Men egentlig er der vel ”frit” lejde udi farverne, når bilen alligevel skal renoveres

  #81956

  Hej Hans Jørgen.
  Min Cementbil har jeg fået af første ejer af den, og den har ikke tidligere været renuveret. Men holder til slidske og cement slidske manglede da jeg fik den, så jeg har derfor købt nyt ved Peter. Delene skal derfor have lidt maling. Resten af bilen bliver bare rengjordt, da der kun er meget få brugsspor.
  Jeg har før kikket på Oles tidligere side, men jeg er ikke på Facebook og kommer det heller ikke da jeg er på adskellige fora. Så jeg har nok at se til.

  MVH Kim B S.

  #81957

  Hej Niels.
  Tak for din kommentar.
  Det har du ret i, men jeg nøjes med at male holder til slidske og cement slidske.

  MVH Kim B S.

  #81961
  Niels Møller
  Deltager

  Nå, ok.
  Jeg syntes oss at den var for fin til hel renovering

  #81964

  det hjalp jo ikke meget— Ole har den ikke i den mørke farve… Men lysere grå med grå holder og gul tragt. Og en lysegrå hvor begge dele er gule. Så kommer det an på om noger er renoveret ?….Sven har en til salg men uden det bag på….
  Jeg har lånt fotos på nettet af respektive ejere…

  #81970

  Hej Hans Jørgen.
  Hold da helt op, rigtig lækkert med nogen billeder, mange tak for hjælpen.
  Jeg var heller ikke klar over at der fandtes en anhænger til den. Der er godt nok et anhængertræk, men det er jo ikke altid ensbetydene med at der også findes en trailer.
  Men så ved man jo hvad man skal ønske sig, hvis det er muligt at finde sådan en.
  Og der er ikke så meget tvivl om at jeg skal bruge gul maling til de umalede dele.

  MVH Kim B S.

  #81971

  Jo Kim den skulle være god nok — Jeg har aldrig set den, men den nævnes også i bogen “Danske Modelbiler” men uden foto… Du må der ind og kikke Kim…. Jeg har lagt en komplet Vilmer liste op, med alle Vilmer modeller og nr. på dem der kendes og produktions tid. Jeg mangler nogen små oversigts billeder hist og pist i listen, men ellers skulle alt være nævnt – Men ikke varianter i farver – samt Vilmer historien….

  Ole A. har lagt hele hjemmesiden… “Tekno-Vilmer” op på fjæsbogen så der er flere forskellige farve kombinationer og modeller af Volvo lastbilen OG de andre naturligvis.
  Det er sikkert grundet de seneste opdateringer fra i år der har gjort at en del hjemmesider ikke mere kan ses eller bruges. Der ligges jo en del arbejde og penge i sådan nogen hjemmesider, men det kan jo også blive for meget, når der skal flyttes eller der kommer sikkerhedsopdateringer, nye styresystemer osv. osv. Den jeg selv havde gang i hos Google kan heller ikke opdateres til de nye sikkerhedskrav. Jeg ligger det derfor op på fjæsbogen som PDF, og billeder ligger jeg yderligere i almums så de kan hentes og forstøres mens man læser hvis det er nødvendigt. Det er sån den næst bedste løsning, ogdet er nemt at fjerne og ligge op et andet sted — Så længe PDF virker 😉 det kan der jo også blive ændret på…. Papir overlever i laaaaang tid så det er det eneste rigtige hvis det skal holde rigtigt længe.

Viser 11 indlæg - 1 til 11 (af 11 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.