tekno maling / Farver

Teknobiler og andet gammelt legetøj Fora Teknobiler tekno maling / Farver

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #568

  hej
  jeg er ny startet med at samle og renovere teknobiler og jeg kunne godt tænke mig at vide om kontakter og produkt ved køb af maling til teknobiler.
  mvh.
  jørgenfalck

  #569
  peter frandsen
  Keymaster

  Hej Jørgen

  Tak fordi du har skrevet på min side. Det kan være lidt bøvlet at male bilerne, men jeg går ud fra du mener med spraymaling. Det er vigtigt at bilen er ren efter afrensning. Den der er rigtig kloge på den slags fraråder at bruge kautisk soda, da lakken ofte begynder at revne efter et stykke tid.
  Brug “bums”, bremsevæske eller brun sæbe.
  Ellers vil jeg anbefale at du bruger autolak eller blander malingen selv og sprøjter den på.

  mvh

  Peter

  #570

  hej peter
  tak for dit svar ja jeg var næsten godt klar over måden at gøre det på så nu må jeg se at få investeret i en sprøjte pistol.
  mvh
  Falckjørgen

  #571
  Ole Andreasen
  Deltager

  Det er med afrensning af maling, som så meget andet her i livet, at det kræver omtanke og omhu. Der findes flere metoder til dette, Kausisk soda, Brun sæbe, Bums og meget andet og med hensyn til Kausisk soda! Mange har en negativ teori omkring denne metode, men mon ikke det mere er overleveringer end reel erfaringer, der giver alle disse negative bemærkninger! Der er ingen tvivl om, at denne metode er den mest effektive og samtidig den hurtigst, men det kræver, at man er meget omhyggelig. Du kan afrense med Kausisk soda, skylle delene i rigeligt lunken vand (under hanen) gene afvaske med håndsæbe. Anbring derefter emnerne på radiatoren, eller tøt med en hårtørrer så emnerne bliver 100% tørre, så vil du opdage, at der efterfølgende er et tyndt, mat lag på metallet. Dette tynde lag, skal fjerne helt, (idet det er det, der efterfølgende får malingen til at bloble) hvilket kan gøres med en lille roterende messing børste på en hobbydrill (f.eks.PROXXON) og det skal gøres meget omhyggeligt! Herefter kan du grunde emnet og male uden problemer af nogen art.
  Med hensyn til maling. Ja, det er helt sikkert bedst med et hobby sprøjteanlæg, men hvis du kun skal male enkelte biler og da speciel hvis du skal male flere biler i samme farve, så kan jeg anbefale dig, at købe spraymailng af type MOTIP. Du kan få /købe et farve katalog hvilket indeholder 1000 > forskellige farver. Et ordentlig sprøjteanlæg kan nemt løbe op i 2000,-3000,- kr
  hvis du vil have noget, der kan reguleres mv.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.