Tekno æske

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #27374
  Bahama
  Deltager

  Hejsa
  Jeg er lidt i tvivl ang denne æske. Er det en tekno danmark eller Tekno Holland æske? Der står ikke noget som jeg kan komme det nærmere, måske der er nogle herinde der kan hjælpe?

  #27384

  Hej Bahama Jeg er næsten sikker på den er fra Tekno Holland det står der temmelig sikkert også under bussen .Bussen er til det CH marked
  Mange Tekno hilsener
  Ms Super

  #27389
  Bahama
  Deltager

  Ok, bussen er kørt så jeg har kun æsken!!

  #27392
  Ole Andreasen
  Deltager

  Hej Om æsken er ægte eller repro er ikke til at se på billedet, men hvis selve bussen er med samme decals som vist på æsken, er den dansk produceret.
  Den hollandske PTT bus har ikke samme decals! Begge kan ses på min hjemmeside under Tekno > Lastbiler og du kan iøvrigt også se den hollandske PTT bus på: http://www.Tekno.nl > Digital museum.
  I søgefelterne fra venstre mod højre skriver du: P > PTT > Scania > 1980. Det hollandske produktionsnummer er 80098 & 80099 så svaret må være: Hvis æsken ikke er REPRO er æsken til Tekno Danmark bussen. Mvh Ole A

  #27399
  peter frandsen
  Keymaster

  Jeg er enig med Ole. Den kom en ordentlig portion nyere æsker til Teknobilerne på markedet for ca. 10 år siden, hvilket QXL har nydt godt af. Deri blandt denne bus æske og i øvrigt en æske til Mercedes 0302 bussen uden Tekno logo.

  mvh

  Peter

  #27400
  Bahama
  Deltager

  Ok tak for svar, så det er til danske tekno busser kan jeg regne ud.

  #27414
  peter frandsen
  Keymaster

  Det skal nok forstås således, at det er en Tekno Danmark æske, men formentlig lavet til det schweiziske marked.

  mvh

  Peter

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.