Salg af samling

Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #36825
  Allan Rom
  Deltager

  Hej.
  Jeg har en samling Tekno på ca.50-60 brugte køretøjer. En god blanding af original, ommalet og nogle med mangler!
  Jeg ønsker muligvis at afhænde samlingen! og her kommer så mit spørgsmål!!
  Hvordan sælger jeg bedst muligt? Skal jeg f.eks. sætte dem til auktion på QXL enkeltvis eller samlet? eller på DBA? eller hvad gør jeg??

  mvh
  Allan

  #36826
  rené Kjehr
  Deltager

  Du kan da tage nogle billeder og prøve herinde . ellers er dba nok nemmest . på qxl skal man betale gebyre og give karaktere , jeg syntes det er for bøvlet på qxl , og dem der sætter ting på auktion der – de starter altid med den pris de forlanger så en auktion kan man vist ikke kalde det …

  #36827
  Bahama
  Deltager

  Hej Allan
  Den hurtigste måde at gøre det på syntes jeg er på Lauritz, når det er en samlet bunke måske dele det op i de gode og de ommalet. Der er selvfølgelig nogen omkostninger forbundet med Lauritz, men du slipper for alle dem som vil ”prutte” eller gerne vil købe og så springer fra. Hvis du har mere tid og ellers orker det kunne du sælge dem på QXL eller i en facebook gruppe der bliver solgt rigtig meget der efterhånden. Personligt ville jeg nok bruge QXL eller en fb side. Held og lykke med salget. Vh Niels (bahama)

  #36828
  Kjehr
  Deltager

  Jeg vil gerne prøve at hjælpe dig.
  Du får som udgangspunkt mest ved at sælge enkeltvis, men det kræver også meget tid. Som minimum skal du sælge i de tre grupper du selv nævner, for det er forskellige kunder (originale, renoverede og defekte)
  Hvor du skal sælge er lidt svær, men defekte og renoverede biler opnår en ok pris på QXL. De originale ved jeg ikke rigtig, for QXL var god før de lavede en ny og ubrugelig hjemmeside, men interessen er faldet. Der findes en del grupper på Facebook, men måske et auktionshus i Frederiksberg, kunne være en mulighed, hvis det er flotte og gode biler.
  Mvh Kim

  #36829
  Bahama
  Deltager

  Allan
  Hvor i landet befinder du dig?
  Vh Niels

  #36830
  Allan Rom
  Deltager

  Sønderjylland!

  #36833

  Et auktionshus på Frederiksberg kræver vidst meget fine modeller. Jeg har en del handler bag mig på qxl og det er afgjort nemmest og hurtigst — Ja de skal have en % sats af salgsprisen, og opkræver 5,00 kr af køber pr. vundet handel. OG ja det er gået lidt i stå siden det bøvl de lavede for 1,5 år siden. De er gået tilbage til den tidligere form igen. Jeg tror nu Tekno køre meget godt endnu. Et krav for ordentlige priser er ærlighed ved beskrivelser og gode fotos. SÅ sørg for at der stå hjemme malet, når det er tilfældet, osv.
  Jeg vil ikke som udgangspunkt mene at der kommer højeste bud når modellerne sælges enkeltvise. Jeg har oplevet det modsatte. Det kommer meget an på hvad der sælges. Man skal huske forsendelses priserne der efterhånden ikke er uvæsentlige omkostninger. GLS der også er i brugsen, meny, kivi mf. er billigere vedr. pakke forsendelser, og de er meget hurtigere, og mere forsigtige.
  Man kan også sælge hos Lauritz, i bunker som oftest. Det koster 150,00 kr for auktionen, + et hammerslagsgebyr på 15% også opkrævet af sælger, så det er bestemt ikke billigt at sælge der. Jeg forsøger mig der med et par designer stole, men er endnu ikke overbevist om at det var en god ide. En helt gratis auktions side er YAH-Auktioner. Der er 99% garanti for at der ikke handles noget som helst. Jeg har samme auktioner på der, som på qxl i en forsøgs periode. De fleste der køber vil vidst meget hellere betale qxl de der 5 kr i gebyr end at handle hvor det er gratis ! ?
  Jeg har af bitter erfaring lært at min salgspris skal være min smertegrænse — ikke under den.
  Du kan også forsøge med ebay. og så trille til Flensburg efter øl, og sende pakkerne der fra syd over.
  Så kunne du måske sætte et par fotos på her evt. og se hvad der sker.
  Jeg mener at når man skal sælge er det bedst at varen sælger sig selv. Så mindst 3 fotos pr bil. Skråt forfra venstre side og tag ses. Skråt bag fra højer side og tag ses. Lige nede fra af bunden så alle kofangere også ses. Kan den noget- åbne døre osv, så vis det på et eller to billeder. Tænk konsekvent som om du aldrig har set bilen før, og føl dig overbevist af dine egne fotos. Så sælger du også nok til fine priser.

  #36852
  Allan Rom
  Deltager

  Hej.
  Tak for jeres råd 🙂 Jeg slipper nok ikke for at få kameraet frem og tage nogle billeder! Jeg vil forsøge at sætte dem samlet på evt. DBA og se om jeg kan få et godt bud!! mvh Allan

  #36855

  Hej Allan.
  Held og lykke med salget af din samling.
  Et stort ønske herfra; læg venligst et par af billederne op her på site, vi er mange der altid gerne vil se hvad andre har samlet.
  Kæmpe Teknohilsner Bertel.

Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.