Opdatering af Teknosamleren

Teknobiler og andet gammelt legetøj Fora Teknobiler Opdatering af Teknosamleren

Viser 11 indlæg - 1 til 11 (af 11 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #77081
  peter frandsen
  Keymaster

  Kære alle

  Teknosamleren er blevet opdateret og har fået nyt image. Det er lidt anderledes end tidligere, men til gengæld er siden nu “sikker” og krypteret for brugerne.

  Håber I hurtigt vender jer til det nye udseende.

  mvh

  Peter

  #77119

  Du har ret men man skal altid vende sig til nye ting men det gå jo nok også 👍😁

  #77120

  Hej Peter.
  Ja, det går såmænd meget fint. Det er da til at finde ud af.

  MVH Kim B S.

  #77146

  Det står tydeligt, men måske var den gamle side mere elegant….
  Jeg formoder den slags opdateringer vil gælde alt i nær fremtid… Om lidt skal vi nok regne med at det eneste der dur er google chrome eller noget tilsvarende, hvis vi overhovedet skal kunne søge på noget. Bruges fx. Chrome ikke til søgninger så kan man ofte ikke åbne sider allerede idag.
  Alle disse opdateringer, af sikkerheds grunde er gået kraftig ud over en del hjemmesider om vores hobby, og sikkert nok også fx. Tekno-Vilmer siden, der nu skal findes på facebook, lagt op som pdf vidst nok….
  Jeg selv er for flere år siden blevet opfordret til at ændre min side hos google. Mine sider kan bare ikke direkte overføres til det nye system. Jeg vil selv kunne se mine sider, men pr. september 2021 er det slut for alle andre. Mens jeg prøver noget andet når tiden er til det, ligger jeg løbende opdateringer ud på facebook, som PDF, under filer i min gruppe … Talk about old toys and other collectibles … I skal være velkomne…

  Men det jeg egentligt vil sige er — Er der noget på ældre hjemmesider der ude på nettet, som man synes er vigtigt for en selv så er det NU der skal hentes filer ned og konverteres til et skriveprogram eller pdf, hvis der skal gøres forhåbninger om at siderne skal kunne ses lige om lidt.

  Jeg vil ikke sætte en skræk ud om den favre nye verden, blot oplyse hvad jeg har forstået. Jeg har forstået at det generelt handler om sikkerhed, så lige om lidt kan gamle computere heller ikke opdateres mere. Min er nået der til sidste år, efter kun 13 år ! ja — 13 — uheldigt tal, findes ikke på hoteller mv. Den brød sammen og skulle have en ny hard-disc. Den kunne ikke fornyes nok i forhold til de moderne sikkerhedssystemer, der senere skal bruges af bla. skat, borger.dk, banken mf. og også for at åbne hjemmesider… Ikke i dag, men løbende fremover med start i september 2021 fra Google. Min computer mand, sagde sidste år, at køb af brugt computer så burde den ikke være ældre end fra 2017/18… Jeg sidder bag en -IMAC G5 24″ fra 2008- Den virker jo endnu upåklageligt, men ryger til side som extern hard-disc i løbet af næste uge. Fruen har været så ødsel at hun har investeret i to nye Windows maskiner, så må vi jo prøve det igen 🙂 Peter der mangler smilies Hi Hi Hi
  Men måske der er en computer eller to der lige skal tjekkes om den kan sikkerheds opdateres. Eller om der måske er gode Corona tilbud nu hvor ting er åbnet igen…Husk forresten at de nye maskiner ikke har CD/DVD afspiller eller brænder… Skrive programmer skal købes på nettet med abonnement.. Jeg har ikke haft Sikkerheds programer siden 2002 for det er normalt med i en MAC, der også har et andet styre system, men det skal også købes med abonnement i dag. Det er smart, for så kan de hæve penge hele tiden, af alle de abonnementer man skal have, naturligvis alt afhængig af hvad maskinen skal bruges til.

  #77153

  Hej Peter.
  Ja alt nyt kræver tilvænning.
  Savner allerede mugligheden for at “bladre” mellem billederne i et opslag med flere billeder.
  For eksempel mit om projekt “Lakridskonfekt”.
  Mvh. Bertel.

  #77163

  yeeep Bertel

  #77196

  Juubie,
  Så kom de forsvundene knapper tilbage; Bladre og Lukke.
  Mange tak for det.
  Mvh. Bertel.

  #77211

  øv øv øv nu er mine favorit knapper forsvundne igen ???

  Bertel

  #77212

  Hej Bertel, mystisk.
  Jeg har dem stadig, har lige prøvet med Google Chrome og Microsoft Edge.
  I begge tilfælde virker både bladre og lukke knappen ved billeder i forumet fint.
  Michael

  #77213

  Lige en tilføjelse, bladre knapperne dukker første op hvis du holder musen i siden af det åbne billede.

  #77214

  Hej Michael.
  Årsagen til knapperne mangler er fundet. Det er når jeg af gammel vane bruger Mikroblød Explorer, de ikke er der. Bruger jeg Edge fungerer de.
  Tak for hjælpen.
  Mvh Bertel

Viser 11 indlæg - 1 til 11 (af 11 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.