opbygge tema med Tekno ?

Teknobiler og andet gammelt legetøj Fora Teknobiler opbygge tema med Tekno ?

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #600

  Hej igen 🙂
  Hvis man vil bygge tema op omkring Tekno-bilerne, hvad skal man så gå efter, tænker på huse,veje,figurer mm..
  – tænkte det kunne se flot ud, har desværre kun nogle få
  Reisler figurer…. ?

  Mvh.
  John

  #601
  peter frandsen
  Keymaster

  Du er jo helt op til den enkelte hvad man synes er sjovt. Jeg kender nu ikke så mange der bygger temaer op, andet end fx udelukkende Mercedes biler, men jeg da set nogen der laver udrykningstemaer fx med brand i en bygning (dukkehus mv)

  #602

  Hej : Nu ved jeg ikke hvad du tænker på. Tema eller de ting der skal bruges. Jeg har selv bygget et hobby værksted på en kasseret skuffebund, med glaskasse om, fremstillet af gamle tilskårede vinduer, samlet med sort gaffatape. Alt inde i værkstedet er hjemme lavet, af skuffe knupper, skruer dyvler sandpapir oma. 3 personer er købte, og en gammel japansk vovse med ny lak. Bilen er en def. og knækket i chassiset, Tekno dodge militær ting. Den ligner nu en bedford A. med motoren ude osv. Meget sjov hobby, men det fylder 🙂 Har set nogle på nettet der bygger op, tager billeder, og tager ned igen. Det tager lige lang tid, med det fylder unægteligt ikke så meget. Jeg har også leget med at fotoshoppe tekno biler ind i min egen garage. Har solgt min gamle boble, så det var jo oplagt at få en Herbie nr. 819H ind på gulvet.
  Skal du ud og lede gamle ting frem så er det skala “O” som er størrelsesforeholdene 1:43 / 1:45 / 1:48 / 1:50 der somregl går under betegnelsen “O” i modeltog sammenhænge. Jeg vil dog tro at det meste i den størrelse er førkrigs ting. Husker jeg ikke helt forkert betegnes størrelsen som ” 3,5 cm.” i militære sammenhænge. 3,5 cm. er omregnet en persons gennemsnits højde. Men jeg kan anbefale dig at søge på ” DIORAMA ” og lign. Der er nok at tage fat på, og der er mange forhandlere at nyt i den retning. De ved desvære også hvad det skal koste, somregl. Her er det så rodekassen med dimser, og olgas billige olie farver, på tupe, fra harald nyborg kommer ind i billedet. Sandpapir i anden farve virker perfekt til vej. Afh. af kornstørrelsen asfalt,- eller grus vej. Superlin til 3 for en 10 penge, limer stort set alt, også fingerne. Håber du kan bruge dette lange svar til noget.

  #603

  Takker meget for dit svar, gav mig noget at arbejde videre
  med…..- Det er sjovt, at se hvor det bringer een hen..
  — Håber Du / andre på siden kom godt ind i det nye år 🙂
  Mvh.
  John….

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.