MØBLER

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
  • Forfatter
    Indlæg
  • #32053

    Jeg har fundet en del dukke stue møbel nr. Og det er tilsyneladende de samme møbler der går under navnet — T.H. Model — Spørgsmålet er imidlertid om T.H. Model var samtidig som Tekno ? Jeg ved min mor havde Tekno møbler og de var fra mellem 1938-1950. Jeg har listet en masse tekno nr. op og ser de samme nr. anvendes til tekno fremstillede Brio ting. Har en ide om at møblerne er stoppet omkring 1949, hvor man så evt. er begyndt at fremstille Brio træ ting ?
    Dukkestue møblerne har 600 numrer svrende til Brio ting MEN de har også 700 numrer der svaret til støbte biler fra Langes Legetøj. Med det i tankerne, kunne jeg forestille mig at møblerne er fra før 1949 hvor Langes biler får “møbel” nr. ? nogen der ved noget ? Og er der nogen der ved noget om T.H. Model møbler og måske andre trævarer. Det er samme mærke under møblerne. Det ene står der T.H. Model og det andet Tekno.
    701 er fx. et sofabord, men også langes røde motor. 724 er en skænk men også Dodge/Buick trailer til iømmerbil eller fx. 731 der er en dobbeltsæng men også langes Buick Ambulance.

    #32070
    Anonym
    Inaktiv

    interessant, der bliver noget at gå efter, dvs T.H. er et pt
    ukendt firma evt
    I den by hvor jeg bor, der var HANSA fabrikken, bygningerne
    ligger der enddnu, et etages, som nu er rækkehuse.
    Via patient kørsel, mødte jeg en kunde der boede der,-hun
    var på kontor hos HANSA, og sjovt var det, der hvor hun
    boede, det var en del af hendes gamle kontor.

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
  • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.