Godt brugt

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #67162
  Ole F
  Deltager

  Jeg er faldet over denne VW Van Type II i lysgrå udgave og med indfarvede fælge i samme farve. Den har været leget meget med, og der er ikke meget af decalerne tilbage – bortset fra registrerings nummeret!
  Jeg har kun kunnet finde én Type II i lysgrå farve, og det en udgave af Den Røde Løber. Når man kigger godt efter, kan det øverste af D’et i “Den” godt ses, ligesom noget af teksten på fordøren på den anden side, så jeg tror, det er den.

  Er der nogen af Jer, der kender til andre Type II biler i lysgrå farve.

  Jeg overvejer, om jeg skulle forære den et sæt nye decaler, men så vidt jeg kan se, så er decalerne på denne (og den grønne/hvide) udgave lidt forskellig fra decalerne til den almindelige røde udgave – og hvis den skal have nye decaler, skal det helst være de rigtige. Er der nogen der ved, om de er lavet (jeg har kigget på Peters).

  Mvh.
  Ole

  #67716
  Ole F
  Deltager

  Hej.
  Jeg vil lige prøve igen at høre, om der er nogen af Jer, der kender til andre VW Van Type II med indfarvede grå fælge end Den Røde Løber.

  Mvh. Ole

  #67747

  Hej Ole.
  Jeg har lige kikket lidt i Den nyeste Tekno-bog. Og jeg fandt faktisk en VW mere med grå fælge. Den har nr. 195-48. På siden står der SPIES HECKER LACK med rød skrift, og VWen er grå med rødt tag.

  MVH Kim B S.

  #67756
  peter frandsen
  Keymaster

  Hej Ole
  Jeg har aldrig set den før i den farve. Hvis du spørger mig, synes jeg det ville være synd, at sætte nye decaler på. Bilen fejler jo ingenting og bare farven gør den sjælden.

  mvh

  Peter

  #67776
  Ole F
  Deltager

  Hej Kim.
  Mange tak for indsats og info; sjovt at Tekno besluttede at lige de to modeller skulle have indfarvede fælge i grå.

  Hej Peter.
  Mange tak for din kommentar og perspektiv. Den får lov at stå som den er, og jeg ville under alle omstændigheder have haft rigtig svært ved at fjerne de originale rester, der er tilbage.

  Mvh.
  Ole

  #67777

  Hej Ole.
  Selv tak. Jeg har lagt mærke til at der er flere med den slags farvede hjul i stedet for den meget brugte hvide. De findes i grå, sort og rød og hjulkapslen er samtidig mere rund. Jeg har også selv en BP SERVICE vogn med samme type hjul. i dette tilfælde er hjulene sorte.
  Her under er lidt billeder, og der kan du også se min røde VW Pick Up som har de almindelige hvide hjul.

  MVH Kim B S.

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.