Ford Anglia Estate

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #39120
  TriumphTR8
  Deltager

  ER der nogen der har en nedskaleret Ford Anglia Estate (E105) i deres samling af små biler?

  #39121

  Prøv at Goggle den hos Vanguard model car der er mange Engelske modeller
  Mange hilsener
  Ms Super

  #39122

  Sjælden bil. Har kun set een i virkeligheden. Men har set en del van. Aldrig set en som model, eller legetøj.. Var lige inde på Anglia 105 samler siden — Der findes 3 kendte — Tjek link — Der er 5 andre 105 versioner der ikke kendes som model.

  http://www.anglia-models.co.uk/models00.htm

  PS : 100E modellen har jeg heller aldrig set som estate model, men som van.
  Noget helt andet er at det i grunden lidt ærgerligt at mange Engelske og Australske ombyggede ab-fabrik, stort set aldrig dukker op som modeller. bla. Van, Estate, Convertible, Pick-up modeller.

  mvh Hans Jørgen

  #39236

  Hej TriumphTR8.
  Jeg har et par stykker af sedan udgaven af Ford Anglia 105 fra Vanguard.
  De er ret fine, men i Estate udgaven har jeg desværre heller ikke set nogen som modelbiler. Hvis den kommer på et tidspunkt vil jeg da også gerne have en i samlingen. Som du kan se kan Vanguard godt lave fine stationcars/Estate modeller, jeg har i hvert fald en Morris Marina 1300 Estate.

  MVH Kim B S.

  #39306
  TriumphTR8
  Deltager

  Jeg bliver da helt overvældet med alle de gode svar. Grunden til at jeg spørger er at det var min første rigtige bil og at det ærgrer mig at den ikke er her mere. Kunne have sparet den for at blive brugt som reservedelsbil, hvis bare jeg havde været lidt ældre. Nå men sket er sket. Jeg har snakket med en fra England om netop denne Estate udgave. Han fortalte mig at der var et firma der lavede 200 eksemplarer af dem. Så de burde være på markedet endnu. Har selv fået en special lavet fra et firma i England af min TriumphTR8. Desværre kan jeg ikke finde firmaet igen. Men jeg søger videre med jeres hjælp. Har fået Angliaen i varevogns udgave under en tur til London.

  #39309

  Når nu vi er igang med de engelske biler så søger jeg en Vauxhall Victor Estate type FB 1961-64 i 1:43 jeg ved den findes (Dinky Toys) stod med en i hånden for nogle år siden men syntes den var for dyr den gang kan huske den var gul jeg har den i en Matchbox/Lesley udgave må gerne være en til renovering men skal være hel
  Mvh Flemming

  #39314

  Vauxhall Victor Estate er nok lige så sjælden. Tror iøvrigt stationcars er sjældne. Matchbox modellen findes med sorte hjul og grønt interiør. Grå hjul og grønt interiør, OG sååå de sjældne med grå hjul og rødt interiør. Der er iøvrigt forskellige versioner af alle hjulene ( fint, groft og midt i mellem mønster i dækket) Har alle tre modeller med desvære er de slidte, så verdien er raslet ned til 20 kr. stk. ca…. Findes også i Hvid plastik fra Lego…. Clifford har den og 101 estate. men de er ikke nemme at finde

  #39315
  Stroget
  Deltager

  A TR8 is very rare – did you get it from the US/Canada? Little 1/43 TR7’S ARE VERY EASY TO FIND though!

  http://www.etnl-diecast.com/triumph2.htm

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.