DANSK LEGETØJSMUSEUM

Teknobiler og andet gammelt legetøj Fora Teknobiler DANSK LEGETØJSMUSEUM

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #36857

  En stor mundfuld, og det virker ikke helt overbevisende på mig endnu. MEN — af interesse for os på forum er måske en ny udstilling der åbner d 15/10 2016 kl. 11.00 — en Tekno udstilling — Om det kun er her i efterårsferien den er eller den vil være i længere tid synes der ikke at kunne svares på via deres hjemmeside og Facebook gruppe. — Jeg har intet med dem at gøre tænkte blot at det kunne have interesse. Samlingen som helhed består hovedsagligt at en legetøjs stor samler fra Kolding, der har lukke sin egen udstilling, og overdraget alle effekter til dette, Dansk Legetøjsmuseum, der bor i Christiansfeld. Så kan man jo liiii snuppe et par honningkager med hjem også.
  Hilsen Hans Jørgen

  #36859
  peter frandsen
  Keymaster

  Hej Hans Jørgen

  Det lyder spændende – har de en hjemmeside?

  peter

  #36860
  peter frandsen
  Keymaster

  Jeg prøver igen – har du adressen på deres hjemmeside.

  #36861
  Anonym
  Inaktiv
  #36868

  Hej :
  Jeg har øffet på dem, men de er ikke gode til oplysninger. Deres hjemmeside har ikke været iorden siden maj vidst. på spørgsmål om hvornår den kommer iorden bliver det bedste svar,- meget snart ——- De er usedvanligt dårlige til at svare på spørgsmål, men jeg fik en meddelelse på fjæsbogen igår om deres Tekno udstilling. Jeg har faktisk spurgt om åbnings dag, og hvor længe den varede. Kunne ikke opdrive andet svare end lørdag i uge 41 —- Med udgangspunkt i at hjemmesiden endnu ikke virker ordentligt, så søg på dem inde på “facebook” der er bedre info, og måske der er nogen der kan svare på evt. spørgsmål. Men det er også noget rod på fjæsbogen….

  #37499

  Dansk Legetøjsmuseum
  Lindegade 40
  6070 Christiansfeld
  http://www.dansklegetoejsmuseum.com/

  Jeg besøgte museet d. 3/11-2016.
  Med udgangspunkt i deres stort opslåede Tekno udstilling, og deres efter sigende mange effekter var jeg nysgerrig. Men de barske realiteter, viste at jeg måtte nedtone mine forventninger væsentligt. Er der nogen her der kunne være interesserede i museet, så er her min oplevelse.
  Jeg føler mig som storsamler frustreret over, misforholdet mellem navnet ”Dansk Legetøjsmuseum” de udstillede effekter, og manglende vid. Museet indeholder ind i mellem meget fine, og yderst sjældne ting. Men det virker ikke som om man selv er klar over det. Jeg føler afgjort der er meget lang vej endnu, inden enderne mødes. Og så forstår jeg ikke helt ideen med at udstille på åbne hylder hvor alle kan rode, og rage.
  Tekno ting er rimeligt begrænset, og vel nok ikke i større omfang end hvad der er i en mindre samling. Jeg vil ikke umiddelbart sige der er noget sjældent i den sammenhæng. Jeg vil dog opfordre til at man kikker forbi, og tager en snak med det flinke personale. Man skal ikke køre efter det. Men en dag hvor man tager mod Flensborg efter sportsvand og godter, kan man med fordel slå et slag ind til Christianfeld efter honningkager. Så kan man også lige bruge en times tid på Dansk Legetøjsmuseum. Entre 30 kr. pr. voksen og 10 kr. for børn under 15, så det er afgjort overkommeligt, og det er også oplevelsen værd.

  Der kommer flere fotos på linket — men ikke før mandag 7/11-16 — Kan ikke nå mere lige nu 😉
  https://sites.google.com/site/oldmodelcars/home/a—-at-samle-paa-modelbiler/look-at-things
  Hilsen
  Hans Jørgen Wagner

  #37517

  NYT LINK DER BURDE VIRKE — KLIK MUSEUM DER INDE.

  https://sites.google.com/site/oldmodelcars/6—–modelbil-samlinger/look-at-things

  #37570
  peter frandsen
  Keymaster

  Hej HJW

  Tak for en god “rejsebeskrivelse” fra Christiansfeld. Du har nok ret i, at kører langt efter museet er det nok ikke værd, men jeg synes nu alligevel at bare det at de gør noget og åbner et museum fortjener lidt respekt.

  mvh

  Peter

Viser 8 indlæg - 1 til 8 (af 8 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.