Da pengene var små

Teknobiler og andet gammelt legetøj Fora Teknobiler Da pengene var små

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #27140
  peter frandsen
  Keymaster

  Hej

  Jeg har disse 2 ting stående som jeg holder meget af. Det er hjemmelavet legetøj og det er mig en gåde, at nogen bare har fået tanken om at lave sådan noget selv. Bussen har jeg fået af en kollega som har fået den af sin far eller farfar. Den er usandsynlig godt lavet og styretøjet virker perfekt. Læg mærke til V8 og Vilmerhjulene og de meget smukke skærme der er i metal og som dækker hjulkasserne.

  Den anden købte jeg i lørdags på et loppemarked for en slik. En hjemmelavet H0 MY der er udhulet af et stykke træ. Skørterne, som samtidig fungere som lås er fra en Teknominidodge presenning. Den har uden tvivl været anvendt men hvorfor den ikke bare er lavet i et stykke forstår jeg ikke.

  mvh

  Peter

  #27149

  Hej Peter.
  Sjovt gammelt trælegetøj, det minder mig faktisk om det vi legede med hjemme hos min Farfar og Farmor, de havde nemlig flere træ-biler fra da min far og hans brødre var børn, der i mellem var faktisk også en fin rød bus, sikkert fra fyrrene eller start halvtresserne.
  Faktisk har jeg selv haft et MY lokomotiv lavet i træ, mit havde dog en meget mere primitiv undervogn, hvor der bare var 4 metalhjul med lysegrå gummidæk, som sad monteret oppe i nogen firkantede huller i bunden. Jeg tror at mit var et som kunne købes i starten af tresserne, jeg havde i hvert fald mit MY lokomotiv omkring 1963-64.

  MVH Kim B S.

  #54391
  RENAULT16
  Deltager

  Jag har dessa 2 Scania som verkar gjorda med Tekno Scania som förebild

  #54392
  RENAULT16
  Deltager

  Provar igen

  #54393
  RENAULT16
  Deltager

  2 Scania

  #54394
  RENAULT16
  Deltager

  Prövar igen…

  Attachments:
Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.