Svar til: Blister cars / 2. sortering

Teknobiler og andet gammelt legetøj Fora Teknobiler Blister cars / 2. sortering Svar til: Blister cars / 2. sortering

#18132

Hej Peter :
Ja det er også det jeg var lidt inde på, såfremt der har været biler uden tekno navn men med kapsel hjul, i tekno tivoli spillet. Man har fået brugt de “gamle” hjul, og det har også gjort en forskel i forhold til de modeller der kunne købes i foretningerne. Tilsv. vedr. VW boble med tråd eger hjul der åbenbart var i tekno tivoli spillet. Den kom ellerst først til salg efter 1972 mig bekendt.
Uanset evt. økonomiske kvaler, så virker det som om man bevidst har gjort forskel på Tivoli bilerne og de der solgtes i forretningerne. Spørgsmålene der mælder sig er så — Har man altid gjort det ? – Var det kun i 1969 man gjore det ? – Forts. man med at levere biler med samme, eller andre små forskelle til Tivoli, efter 1969 ?
Og så den frække : Fra 1969, har man helt bevidst brugt anden sorterings biler i Tivoli. Det har givet indtækt, frem for skrot. Man har helt bevidst kunnet kalde dem som værende fra et rest lager, netop fordi de havde den gamle hjul type på. Det,- og uden Tekno navnet i bunden ville holde Tekno fri af reklamationer på Tivoli bilerne, der jo var samlet uden for huset. Sammenlagt giver det 100% indtægt for Tivoli karusellen. Det var en tanke.
Hilsen
Hans Jørgen