Brugergallerier

Brugere, der er logget ind kan oprette et billedgalleri med op til 100 billeder. Billeder uploadet til Teknosamleren skal være relevante for Teknosamlerens besøgende. Billederne må ikke være stødende. Teknosamleren forbeholder sig retten til at fjerne billeder eller beskrivelser uden varsel, hvis det skønnes nødvendigt.

Mine Sparebusser
Mine Sparebusser
Her er min samling af sparebusser. Forreste række er alle sjællandske, mellemste række er primært jyske og sidste række er primært de mere generelle.
110 views
Volvo Express
Volvo Express
Volvo Express biler i samlingen. Dansk Plastik Emballage og ICA Färskvarer er begge renoverede. Det samme er Valash kasserne. Og så har jeg lånt lidt af konens købmandsvarer til ladvognene.
85 views
Ford Mustang
Ford Mustang
Min første egen bil var en Ford Mustang, som jeg havde under et ophold i USA, så den bil har jeg altid haft et specielt øje til. Her er Mustang fra forskellige fabrikater. Udover Tekno foran er der Dinky (den hvide i 3. række), 4 Corgi plus 2 Corgi Junior (til højre i 3 - 5 række), 2 israelske Gamda Kor, 2 Matchbox samt 3 Hot Wheels. Endelig har to Ford Capri sneget sig ind. Sportsudgaven er en Corgi, mens den anden er en Matchbox.
79 views
Saab
Saab
Saab 93, 96 og 99, og så har der sneget sig en Dinky Saab 96 ind.
68 views
Opel modeller
Opel modeller
Opel Olympia, Opel Kadet og Opel Rekord. I baggrunden er Lion Opel Rekord, et par Vilmer Opel Caravan, Gama Opel Rekord, Dinky Opel Kapitan, Opel Admiral og Opel Rekord samt Politoys Opel Diplomat
72 views
Solido General Patton M-47
Solido General Patton M-47
Måske solgt af Tekno? Jeg har sammenlignet med Hans Jørgens billede fra Fora diskussionen i 2014, og decalerne på min udgave er forskellige. Og tak til den diskussionen - ellers havde jeg ikke fundet ud af denne måske ikke bare er en Solido
66 views
Mercedes Benz LP322
Mercedes Benz LP322
Mercedes lastbiler. De bageste med veldresserede grise, der ikke behøver de høje sider (som jeg heller ikke har fundet endnu).
64 views
Porche
Porche
Mine Porche biler. Porche 911S i anden række er alle Kirk. De to yderste skulle ifølge den tidligere ejer være malet i ægte Porche farver. Bilerne i bageste række er en Mebetoys Porche 912 samt Corgi 917 og Carrera 6.
62 views
Morris Minor - Austin Seven
Morris Minor - Austin Seven
Dinky, Corgi, Spor-On og Matchbox modeller
22 views