Volvo vilmer

Dette emne indeholder 10 svar, har 4 stemmer og blev senest opdateret af  Kim Bjarne Sørensen 5 måneder, 1 uge siden.

Viser 11 indlæg - 1 til 11 (af 11 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #50937

  Peter Wilms
  Participant

  Passer ruden til den langsnudede Volvo fra Tekno, på en Volvo fra Vilmer tankvogn.

  #50938

  Flemming Rasch
  Participant

  Hej Peter
  Det er jeg sikkert på at den ikke gør da Vilmer Volvo’en kan åbne dørene og det kan Tekno Volvo’en ikke og. Hytten er ikke helt ens på dem
  Mange Tekno hilsener
  Ms Super
  Flemming 😎🏁🎅🏼

  #50940

  Peter Wilms
  Participant

  Hej Flemming, mange tak for svar 😉

  #51118

  Hej Peter.
  Her er lige 2 billeder af en Tekno Volvo og en Vilmer Volvo.
  Som det ses på billederne har Flemming i høj grad ret.
  Der er meget stor forskel på de to lastbiler, selv om de forestiller samme model.

  MVH Kim B S.

  #51121

  Peter Wilms
  Participant

  Hej Kim kan godt se at der en stor forskel på bilerne, mange tak for svaret, men ærgerligt at der ikke findes ruder til vilmer.

  #51122

  Hej Peter.
  Det er flere gange lykkedes for mig at lave ruder af det gennemsigtige plastik som sidder i skjorteflipper når man køber en ny skjorte. Det kan du da prøve. Jeg tror ikke det er så svært til Vilmer Volvoen, da både for og bag-rude i den er næsten helt plane.
  Jeg ville bare klippe forrude og bagrude ud hver for sig og lime dem i med superlim. Det er pillearbejde hvor jeg plejer at bruge en penset, men du har jo ikke noget at tabe, så jeg synes at det er et forsøg værd.

  MVH Kim B S.

  #51123

  Peter Wilms
  Participant

  Hej Kim jeg vil forsøge mig ad med noget tyndt klart plast.
  Tror at plasten fra en frugtbakke kan bruges, tak for tippet med skjorten

  #51125

  Hej Peter.
  Ja det kan da sikkert godt bruges.
  God fornøjelse.

  MVH Kim B S.

  #51127

  Flemming Rasch
  Participant

  Hej Kim B.S
  Lækker rød Volvo med ruf 👍😎🏁

  #51128

  Hans Jørgen Wagner
  Participant

  Ja man kan lave ruder af al klar eller transperant plast. Det tynde fra skjorter, chokoladeæsker, rose æsker frugtbakker osv. kan nemt klippes ud og kan nemt bues i een retning. OG det passer fx. i forruden til Jeep, bagruden på Taunus Transit. Med lidt varme kan man bøje det i relativt skarbe vinkler, og kan derved bla. passe som forrude på Märklin Mercedes 190SL mf. modeller oma.

  Det klare “låg” på CD-covers kan skæres ud med en hurtig sliber, med skære klinge. Jeg har brugt dette indv. i den gamle model, campingvogn, limet i med superlim. Jeg har også brugt det som forruder i sportsvogne der har helt flad forrude. Det kræver lidt øvelse at skære tapperne ud der holder ruden på plads.

  Alt det plane og flade plastik kan bøjes ved brug af varme, fra en brødrister, varme pistol eller en lille flammen fra et sterinlys, en spritbrænder, eller en lighter osv.

  Dele af halsen på sodavendsflasker passer til ruden på Ferrari Monza, eller bla. Vespa personsidevogn. Man skal bare skære det rigtige stykke ud 😉

  Plastik indpakning til 230V pære kan der skæres buede stykker ud der passer til bla. Solido-Tekno, Porsche spyder.

  Plastik rør til bla. små Matchbox biler, kan laves af tilsvarende rør der kan købes i 30-50 cm. længde. Enden kan varmes over brødristeren, og med en passende træpind eller en blyant kan man nu udvidde den ene ende lige præcist så meget at de små rør kan samles i forlængelse af hinanden.

  Man kunne engang købe farve på spray, til bil baglygter. Har tænkt at man kunne tone repro ruder i blå eller grønne farver med denne spray. Men det var vidst lidt dyrt såvit jeg husker.

  #51130

  Hej Flemming.
  Mange tak, jeg er også glad for den. Og den er faktisk original og helt uden brugsspor, Jeg fik den med i en god handel helt tilbage i år 2000 hvor der også indgik flere andre fine Teknobiler, blandt andet min røde Volvo Amazon HGV og min Scania Vabis 75 Ora Tankbil.

  MVH Kim B S.

Viser 11 indlæg - 1 til 11 (af 11 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.