Vilmer projekter

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #18007

  Hej alle.

  Her er nogen af mine fremtidige projekter, i dette tilfælde som overskriften siger fra Vilmer.

  Højest prioteret er Mercedes lastbilen da det er en bil som jeg aldrig har haft ret mange af, men havde en enkelt af som lille, det var den hvide røde-kors lastbil, som desværre blev væk under en flytning allerede i 1967. Så nu synes jeg det kunne være sjovt at få lavet en Vilmer Mercedes igen, da jeg nu har byttet mig til en ekstra Mercedes lastbil fra Teknoib. Med de dele jeg har nu, kan der bygges en perfekt fungerende lastbil, med det blå faste lad, fra den jeg havde liggene i forvejen.

  Næste priotet er en flok Volvo lastbiler, hvor jeg også fik en fra Teknoib, nemli Esso tankbilen. Der satser jeg på at der i bedste fald kan laves 3 styk, minst 2 styk. Det bliver også et spørgsmøl om hvad jeg kan skaffe af de manglene dele.

  Sidste projekt er en Bedford lastbil, hvor jeg også fik en fra Teknoib. Her er førehuset i ret dårlig forfatning, men jeg har selv en hvor det er i orden, så der mangler jeg kun et dæk og et lad som er i orden, eller måske den låge eller rampe som mangler til den som jeg har fået fra Teknoib. Jeg har god tid, så måske dukker de manglene dele lige pludselig op.

  Her er billeder af de omtalte lastbiler.

  https://www.dropbox.com/sh/7gh71ih6k7zq9zk/005GggclXb

  MVH Kim B S.

  #18010

  Hej alle.
  Nu er det faktisk allerede lykkedes at samle en komplet Mercedes lastbil, med rudesæt, kølergitter og fronthjelm fra den jeg fik fra Teknoib. Det vidste sig at fronthjelmen i den var bedre end den jeg havde i forvejen, da der er knækket lidt af lukkebeslaget, så den kunne falde, af når den blev åbnet.

  https://www.dropbox.com/sh/yahuiascj2kclr1/5Bk5Z3MORE

  Så kan jeg skille den ad igen for at få fjernet maling, og male og samle forfra igen, så den kan blive fin igen.

  MVH Kim B S.

  #18011
  Ole Andreasen
  Deltager

  Hej Kim.. Du skriver blot til mig. Jeg er ret sikker på, at jeg har alt hvad du behøver mht. Vilmer dele MVH Ole A

  #18012

  Hej Ole.
  Det lyder godt, det skal jeg huske.

  MVH Kim B S.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.