TRITON Ferguson traktor LEGO

Teknobiler og andet gammelt legetøj Fora Teknobiler TRITON Ferguson traktor LEGO

Dette emne indeholder 0 svar, har 1 stemme og blev senest opdateret af  Hans Jørgen Wagner 6 måneder, 3 uger siden.

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #51475

  Hans Jørgen Wagner
  Participant

  Man kommer vidt omkring, når man søger oplysninger om ting. Således ringede en mand til mig, her lige før Jul vedr. Dukkebassaren i Holbæk hvor Triton traktoren kommer fra. NU skal de der har et tilhørs forhold huske at læse med hvis interesse.

  Kort Lego startede i 1951, nærmest efter Engelsk forbillede, med en Ferguson traktor bla. som samle sæt. I 1959 blev alt værktøjet solgt til en mand i Holbæk og navnet TRITON blev taget til produktionen af plastik traktoren med alt tilbehør. (Der står ikke navn i traktor og tilbh. fra Triton) Efter 1965 er produktionen sporadisk og stopper omkring 1985. Alt værktøj mv. er solgt som skrot.

  Han har sendt et billede til mig af nogen små pap nisser med nikkehoveder. De har altid stået i Dukkebassarens vindue til Jul. Manden der ringede til mig nævnte at hans mor fra 1914, som barn havde stået og trykket næsen mod ruden for at kikke på nisserne. og de er til salg ellers skal de måske på Holbæk museum.

  Man kan maile til mig — plysbamse@msn.com

  Til Peter vil Jeg skyndsomt undskylde, hvad der kan lyde som en salgs annonce, men der har været nogen her på siden med forbindelse til Triton, og jeg har ikke mail adr. desværre.
  Du sletter bare hvis det er for meget.

Viser 1 indlæg (af 1 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.