Træ model

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #52228
  Steen
  Deltager
  #52238

  Hej Steen.
  Når jeg som barn var på besøg ved min Farfar og farmor, kan jeg huske at de havde en kasse med gammelt legetøj som vi børnebørn fik lov at lege med, i øvrigt legetøj som min far og hans brødre havde som børn.
  Jeg er ret sikker på at der i var en bil magen til denne.
  Min far er i øvrigt 80 år, og en af hans brødre var 3 år ældre, så bilen kan måske være helt tilbage fra tredverne eller fyrrene.
  Men der er nok nogen som ved mere end jeg.

  MVH Kim B S.

  #52245
  peter frandsen
  Keymaster

  Hej Steen

  Rigtig sjov ting du har der. Det ligner unægteligt en eller anden form for prototype fra Tekno. De lavede mange underlige ting, som aldrig blev til noget. Den minder lidt om Kaj Boyesens ting. Jeg har selv et trætog lavet på samme måde.
  mvh
  Peter

  #52282
  Steen
  Deltager

  Tak for info Peter og Kim, så ved jeg lidt mere, viste ikke om jeg skulle gemme den eller skille mig af med den,håbede der var en derude der måske kunne bruge den

  #52295
  bjergsamler
  Deltager

  Hej Steen Jeg er interesseret i træbilen. Jeg kan kontaktes på fam.bjerg1@mail.dk eller mob. 2421 2814 mvh J-R

  #52365

  Formentligt som Peters tog — Prototype omkr. 1950… Men der er åbenbart lavet flere prototyper Kendet til 4 af tog og biler pt. så 0-serie er måske mere korrekt.

  #52943
  Ole F
  Deltager

  Hej Steen. Kaj Duelund Jørgensen udgav i 2009 Tekno Billedalbum over Teknos produktion udover bilerne, bl.a. Trælegetøj, møbler, garager, byggesæt, motorer, maskiner. Under trælegetøj er der billeder af flere tog, traktorer og biler. Din model er også med som prototype fremstillet i Frederikssund ca. 1950. Jeg er så heldig også at have et eksemplar af modellen – i noget bedre stand end din. Den er med rat og knap halvdel af Tekno mærke foran. Mvh Ole

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.