TEKNO 90 ÅR

Dette emne indeholder 4 svar, har 4 stemmer og blev senest opdateret af  Stroget 5 måneder siden.

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #50892

  Hans Jørgen Wagner
  Participant

  Jeg så jo at Peter havde fået en Tekno 90 års jubi. lastbil… Tænkte at jeg også måtte eje sådan en…

  Tekno siden 1928 — det giver 44 produktions år i Danmark… Sååå der jo lisom 2 år hvor det hele ligger brak inden det bliver solgt… OG SÅÅÅÅ 44 år med produktion i Holland. Så frem over bliver de Hollandske modeller mere og mere ægte Tekno, eller mere og mere, mere Tekno eller — NÅÅÅ… Men lastbilen er af metal med plastik bund. Det er en DAF, som grundlæggende i 1960´rne licens fremstillede Leyland motorene, og anvendte Leyland førehuskonceptet. Succesen ville ingen ende tage fordi DAF kunne skrue tingene ordentligt sammen. Det gik mindre godt i Engelske regi…. 90 års jubilaren er forresten fremstillet i Kina… OG så er den kun halv størrelse af en “rigtig” longtrailer – skala 1:87

  #50905

  peter frandsen
  Keymaster

  Det er skægt at der faktisk er forskel på den bil jeg fik under mit besøg og den du har Hans Jørgen. Min har ikke decaler på taget. De havde en plan om at frigive en bil d. 6. oktober på deres eventdag og det er sikkert den som du har fået fingre i. Den jeg har stod på et bord og den fik jeg bare som gave og det har sikkert været en prøve. I øvrigt måtte jeg ikke fortælle nogen om denne lille specielle udgave.

  Det er selvfølgelig en DAF. Hollænderne har det på samme måde med DAF som vi har det med Tekno.

  peter

  #50932

  Bertel
  Participant

  Hej Tekno fans.
  Da Tekno Holland havde 10 års jubilæum, udsendte de dette sæt;
  MVH Bertel.

  #50945

  Hans Jørgen Wagner
  Participant

  Peter — Det er jo så en sjælden en du har 😉
  Ja jeg har lige købt min sammen med nogen LION bøger jeg har solgt. det er jo lidt billigere at få tingene sendt i en bunke frem for mange små pakker.

  Bertel — Det er jo et sæt til at jagte 😉 vidste ikke de havde lavet det, men selvfølgelig — Hvorfor ikke. Nogen der ved om de har lavet sådan noget hvert tiende år ?

  #51195

  Stroget
  Participant

  I would like that Tekno 90 years truck but postage to the US is 3x the price of the truck. It’s a bit too much for me! 🙁

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.