svar/spørgsmål til Kim B:S

Teknobiler og andet gammelt legetøj Fora Teknobiler svar/spørgsmål til Kim B:S

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #14060
  Flemming Rasch
  Deltager

  Hej Kim B.S

  Jeg sad lige og læste et “gammel” svar/spørgsmål her på forum hvordan går det med din Volvo saltbil ?

  Jeg har selv bygget en VolvoFB88 om til en FB89 og malet den i den hvid/blå transport-spedition farver som min gamle FB88 fra knægt som er overlevet i over 40år, det ser fedt ud med en “ny”og gammel udgave af Volvo FB serie fra samme firma,begge er forvogn hænger biler.

  Jeg har også en Volvo FB 88 i den mørkeblå/gul forvogn -hænger og en FB89 longtrailer i mørkeblå /gul transport-spedition,har også lavet andre men det kan jeg skrive om en anden gang der skal jo også andre til .

  Mange Tekno Hilsener

  ms super

  #14064

  Hej Ms Super.
  Jeg må indrømme at jeg ikke er kommet videre, da jeg også har andre projekter i gang. Og samtidig har der også været en del overarbejde på mit arbejde på salt-fabrikken. Men jeg skal nok skrive om det, når jeg kommer videre med salt-tankbilen.
  MVH Kim.

  #14067

  Hej MS Super.
  Med hensyn til Volvo FB modellerne har du tilsyneladene flere end jeg. Jeg har en FB 88 af den råhvide med lyseblå presending hvor der står Transport Spedition. den har jeg haft fra ny, købte den selv midt i halvfjerserne  længe efter Tekno lukkede. Den har kun meget få brugsspor og alt er i orden, da jeg selv har skiftet et par defekte dele i førehuset. Til den mangler jeg en anhænger. Der ud over har jeg også kun en FB 89 i Tekno, dog med anhænger, men i dette tilfælde er den Hollansk og med de høje presendinger. Denne er den mørkeblå/gule ASG Transport Spedition i meget fin stand.
  MVH Kim B S.

  #14974

  Hej alle.

  Her er lige billeder af de omtalte Volvo FB 88 & 89.

  https://www.dropbox.com/sh/4yn2r14lc8u8x1p/OTPMow_cu8

  MVH Kim B S.

  #14975

  Hej alle.

  Denne tråd handler jo faktisk kun om Volvo lastbiler, så det kan lige så godt foresætte.

  Derfor er her så 3 af Teknos Volvo Viking modeller, med andre ord de langsnudede Volvo lastbiler.

  https://www.dropbox.com/sh/d7xod2b86o0b5ts/9YqiHNLwwK

  MVH Kim B S.

  #14977
  Flemming Rasch
  Deltager

  Hej Kim B.S
  Jeg har lige et spørgsmål? På det biled af din Volvo FB 89 med hænger der er en grøn station car på din hylde Er det en Vauxhall Victor Estate ? Hvilket fabrikat er den og er den evt til salg ??
  Det er nogle fine Volvo lastbiler du der har er de hjemme byg/om bygget?
  Mange Tekno hilsener
  ms super

  #14979

  Hej Ms Super.

  På afstand kan jeg faktisk godt se ligheden med en Vauxhall Victor Stationcar.

  Men den grønne Stationcar er faktisk en Lada 1200 Stationcar fra det russiske  Novo Export, og den brune varevogn lige under den, er en Moskwitch Varevogn samme sted fra. Ingen af dem er til salg. Begge er sjove østbiler som er blevet sjældne både som modelbiler og som rigtig biler.

  Volvo FB 88 & 89 lastbilerne er ikke ændret, kun nænsomt renoveret. 88eren har fået en anden dørholder, da den var knækket, og ligeså med dens hjulopretter. Og så har jeg pletmalet førehuset, da der var lidt for mange skrammer. 89eren har bare fået malet førehusets tag og limet tagskiltet fast

  MVH Kim B S.

  #14982
  Flemming Rasch
  Deltager

  Hej Kim B.S
  Det er helt fint Jeg ser ofte Lada biler i st car og sedan dem er jeg ikke interesseret i, det var kun hvis det havde været en Vauxhall Victor st car (Estate 1962-64 ) sådan en havde mine forældre nemlig en gang.
  Jeg ved den er lavet i Dinky toys stod med en i 1:43 en gang men var desværre for nærig ØV ØV så kan man lære det hi hi .
  Så hvis der er nogen der ude som evt har en sådan så giv lyd fra jer.
  Mange Tekno hilsener
  ms super

  #14983
  Flemming Rasch
  Deltager

  Hej igen
  Den FB 89 ASG bil det er en Tekno Holland ik 😉
  Hilsen
  ms super 😉

  #14984

  Hej Ms Super.

  Ja,  FB 89 ASG lastbilen er Hollansk. 

  Vauxhall Victor Stationcar fra Dinky Toys er også en af dem som mangler i min samling. Jeg har nogen gange set den til salg på QXL. Men den har som regel kostet lige rigelig. Så derfor har jeg kun en af de små fra Matchbox/Lesney, som heller ikke er til salg.

  MVH Kim B S.

   

Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.