Saab 99.

Dette emne indeholder 12 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  tekno-vilmer 6 år, 11 måneder siden.

Viser 13 indlæg - 1 til 13 (af 13 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #14942

  Hej alle.

  Teknos Saab 99 er jo en af de biler som har været noget svingene i kvalitet, som man også kan læse om her på siden.

  http://www.teknosamleren.dk/saab-99nr-837/

  Jeg kan forstå at det ikke blev meget bedre med den fra Tekno Holland. Jeg har dog et eksemplar af de bedre fra Tekno Holland, hvor finis og lak er rigtig fin, eneste klagepunkt er de sorte kofangere, som burde være forkromet som de danske, da det jo er en model af den tidlige model med kofanger horn og 1,85 liters Triumph motor. Min er som sagt købt som ny i 1977. Jeg vil trog at den er en af de første fra Tekno Holland, i hvert fald den første jeg så, der hvor jeg købte mine biler den gang, nemlig ved Nielsen Læder og legetøjs-handler i Vinderup.

  PS. Jeg har for øvrigt stadig kassen i ret fin stand.

  https://www.dropbox.com/sh/7hrjbxz3u8m409x/z6ismqX4hV

  MVH Kim B S.

  #14951
  #14952

  Flemming Rasch
  Participant

  Hej Kim B.S
  Det var en fin side du der har fundet med Saab biler,jeg har også haft er 99 med prisme lygter i rød som knægt men den er i de evige Tekno Saab marker desværre.
  Jeg har fagtisk været på et Saab værksted i Roskilde og skruet på Saab 93-95-96-90-99-900-9000-Saab/Lantia og kender udemærket til den Triunph motor en fin motor men en djævel at skifte vandpumpe på da akslen satte sig fast i blokken.
  Mange Tekno/Kirk hilsener
  ms super

  #15266

  tekno-vilmer
  Participant

  Hej Har lige bygget en Saab 99 om til Cabriolet model. Kan ses på min hjemmeside tekno-vilmer.dk > tekno > personbiler
  mvh OA

  #15335

  Flemming Rasch
  Participant

  Hej Ole
  Det er en fed cabriole du de har bygget er det kalesche fra en Mustang??
  Jeg troede ikke den fandtes i 1:1 men der er bygget nogle stykker af dem mulig vis ombygget lige som din fine model ;-).Det er en fin samling af ombygget biler du der har lavet,Hvad med den Mercedes du var/er igang med den med blokvogn hvordan går det med den???Du viser nogle billeder af den orginale samt en model der er på vej.
  Mange Tekno Hilsener
  ms super

  #15336

  tekno-vilmer
  Participant

  Hej Projektet står lidt stille, men er dog nået lidt længere end på billederne. Byggeriet er i 1:35 så det passer til alt det øvrige jeg har bygget (se under Hæren). Det tager jo lidt tid, når alle mål skal omregnes udskæres i styrenplader mm, men på et eller andet tidspunkt bliver den nok færdig og så er der jo iøvrigt også alle de andre interesser, så som Tekno og Vilmer 🙂

  #15337

  tekno-vilmer
  Participant

  PS. Det er helt korrekt med hensyn til Saab 99, den findes ikke som cabriolet, men jeg fandt faktisk en 1:1 ombygget, der ligner til forveksling, selv farven matcher. Ja, det er en Ford mustang kaleche der alligevel manglede den ene “tap”, så det er rent genbrug!
  MVH
  Ole A

  #15338

  Flemming Rasch
  Participant

  Hej Ole
  Ja det med tid kender jeg godt den Parcker jeg lige har lavet færdig tog kun ca 35år før jeg begyndte og til den var malet 😉
  Jeg er også i gang med min gamle Puch MS 50 Super kæmpe projekt der er gået 3 år end til nu ,det er også en sport bare at finde de rigtige stumper og til den rigtige pris.Men lige pludselig så når mand det jo afligevel ;-)Der er jo også andre ting som tager ens tid.
  Mange Tekno hilsener
  ms super Flemming

  #15339

  tekno-vilmer
  Participant

  Hej Flemming.. Tja også jeg roder med 1:1 Har lige færdiggjort en Unimog 421! Komplet renoveret så den står som ny veteranbil med sneslynge, fejekost frontlæsser og pælebor. Har også en VW golf 1 GTI Cabriolet som har været gennem hele møllen, så der er sgu nok, at få tiden til at gå med, når der ind i mellem også skal arbejdes for at financierer det hele.-)
  MVH
  Ole A

  #15340

  Hej Ole.

  Det er godt nok en rigtig lækker Saab 99 Cabriolet du har lavet. Generaldt rigtig flot lavet. Jeg håber at det er i orden jeg linker til den.

  http://tekno-vilmer.dk/index.php?ID=10&lang=da&gallery=6&num=159

  MVH Kim B S.

  #15352

  tekno-vilmer
  Participant

  Hej Kim Tusinde tak for de rosende ord. Ja selvølgelig må du linke til min side. Vi er jo alle interesseret i, at udbrede kendskabet til og glæden ved Tekno / renovering / bygning af sjove interessante modelbiler.
  Med venlig hilsen
  Ole A

  #15353

  Flemming Rasch
  Participant

  Hej Ole A
  Den Golf 1 Cabriolé Det er en GLI og ikke GTI ??
  Kan du evt sende et billed af den til den gamle VW nørd ??
  Mange Tekno hilsener
  ms super
  Flemming Rasch

  #15361

  tekno-vilmer
  Participant

  Hej Flemming Negativ! Det er en Golf 1 GTI (1,8) Cabriolet fra 1983 (hvid med kongeblå kaleche) Har selv hentet den i Tyskland 2006
  MVH Ole A

Viser 13 indlæg - 1 til 13 (af 13 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.