ombygninger

Dette emne indeholder 3 svar, har 2 stemmer og blev senest opdateret af  Bertel 5 måneder, 2 uger siden.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #50967

  Hans Jørgen Wagner
  Participant

  Eller Scratch build på nudansk… Jeg er blevet lidt overrasket over den prisudvikling de modeller har taget. Jeg ville ikke overraskes af mange af de ombyggede modeller, vi har set her på siden, eller som gemmer sig i vores foto gallerier, for de er som regl veludførte og i Tekno´s ånd efter originale forbilleder. På en side vedr. salg af gammelt legetøj på facebook, sælges der pt. middelmådigt udførte ombygninger til hvad jeg næsten vil kalde svimlende priser. Jeg kan ikke se de har noget med virkeligheden at gøre, men de har sikkert været sjove at lave. De priser de sælges til står under hver billede. De er nok blevet dyre end det jeg har set dem til under auktionerne.
  Sælgeren er seriøs ingen fejl på ham, og hver auktions har overskriften “renoveret/ombygget” så der er ikke noget at komme efter.

  PS: der står fx. 16000 som prisen. Her er de to sidste 00 alså øre — 160,00 kr osv.

  #50980

  Bertel
  Participant

  Hej Hans Jørgen.
  Ombygning gør jeg som bekendt en del i.
  Men ville aldrig udgive dem som andet end det
  MVH Bertel.

  #50981

  Hans Jørgen Wagner
  Participant

  Bertel, det ved jeg… Jeg roste faktisk de ombygninger der er her på siden, der som jeg nævnte er veludførte, og i Tekno ånden, med et virkeligt forbillede. Jeg laver jo også selv sådan nogen.

  Det der undrede mig var at de viste, faktisk bliver solgt til høje priser. De er ikke specielt veludførte, og mere eller mindre tilfældigt sammensatte at div. stumper. Stige bilen er med en iøvrigt delvis afkortet Matchbox stige. Kikker man på kranbilens lad forest for neden, så er der knækket noget af. Den grønne Amazon er uden bund, hjul, interiør, ruder eller andre løs dele. Den gule brandbil er nu oppe på 270,00 kr. Bilen er faktisk to farvet ! og den ene påsatte låge er limet skævt på som det ses.

  Jeg viser kun 1-2 fotos, jeg skal jo ikke sælge en andens varer, der er mange fotos til hver auktion, så der er ikke stukket noget ind under tæppet. Der ligges IKKE skjul på at det er ombygninger, det står i overskriften med fed tekst, og start prisen er 100 kr. — nogen af den er endnu på auktion og er blevet væsentlig dyre end det jeg har noteret — Og det undre mig at priserne ofte runder 300 kr. for viste modeller.
  For et par år siden var de umulige at sælge.

  Men måske skal man bare klaske noget skrot sammen — har en kasse fuld — male det med pensel og lime et par rinsten på som blinklygter og så sælge det på nettet 😉

  #51089

  Bertel
  Participant

  Hej Hans Jørgen.
  Tænker tit på hvad Tekno “glemte” at lave.
  Eksempler på mine ombygninger/Scratchbuild;
  MVH Bertel.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.