Nye Tekno-biler

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #72592
  Ole Monrad
  Deltager

  For en uges tid siden efterlyste Flemming nogle flere indspark fra brugerne af Forum. Jeg har fra tid til anden blandet mig, men den seneste tid har jeg i fritiden været travlt optaget af at male hvide sprossede vinduer i vores hus – der er næsten 300 af de små ruder.
  For nylig tog jeg mig dog tid til at købe et mindre parti Tekno-biler – 9 ialt, og sjældent har jeg fået så mange fine biler på en gang. Jeg har faktisk måtte checke flere gange for at være sikker på, at de ikke er restaurerede, og også spurgt Peter til råds om en enkelt. Så det vil jeg gerne dele med læserne af Forum.
  Som det ses af billederne, er der ikke meget at rette op på. Lidt afskalning på MG og MB180, som forbliver urørt. MG’en mangler også noget af kofangeren. Ellers fremstår de næsten fabriksnye. Vindspejlene på de fire sportsvogne mangler (selvfølgelig), og en bestilling er på vej til Peter.
  Mvh Ole
  PS: Jeg opdagede lige, at jeg kom ind som indlæg nr 1500 – lidt af et jubilæum.

  #72607
  Stroget
  Deltager

  Congratulations1 an amazing find! Those are all great! How did the paint on the convertibles survive so nicely – but the windshields did not? They do not look like they were ever played with!

  #72608

  Hej Ole.
  Det er sandelig en usædvanlig fin samling biler du har fået fat på.

  MVH Kim B S.

  #72610
  peter frandsen
  Keymaster

  Hej Ole
  Tillykke med de fine biler.

  Du kan forholdsvist nemt lave et nyt vindspejl til MG.en.

  Fjern resterne forsigtigt med en tang – sæt eventuelt lidt malertape på fronthjelmen, så du ikke ridser den. Resterne nede i rille nå du fjerne med en lille skruetrækker, en hobby eller en lommekniv. Find noget klart plastik og tilpas den til rillen. Den rager kun en 3-4 mm op over bilen.

  mvh

  peter

  #72611
  Flemming Rasch
  Deltager

  Hej Ole
  Flotte biler du der har fået fat i 👍 men er du sikker på de er originale og ikke renoveret ??🥴 jeg tror de er renoveret men det gør ikke noget i min verden de er lavet rigtig flot 👍😁🏁
  Mange Tekno hilsener
  Ms Super Flemming

  #72613
  Bertel Pedersen
  Deltager

  Hej Ole.
  Også et stort tillykke herfra med dine nye modeller i samlingen, sjældent at se så fine biler uden at de er restaureret.
  Det er altid hyggeligt at følge med i hvad I andre sysler med.
  Håber også at efteråret/vinteren vil give mig mere tid til Tekno samlerriet.
  Mvh. Bertel.

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.