Folkevogn uden Tekno logo?

Teknobiler og andet gammelt legetøj Fora Teknobiler Folkevogn uden Tekno logo?

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #70347
  Sune Harild
  Deltager

  Hej. Jeg har købt en folkevogn 819 uden Tekno logo. . Nogen idéer til hvad det kan skyldes? Er det en fake bundplade? Resten af bilen ser 100% ægte ud og er umiddelbart ikke restaureret.
  De bedste hilsner Sune.

  #70349

  Hej Sune.
  Den er skam ægte nok. Det er bare en af de sene årgange fra 1969 og frem, hvor flere biler var uden Tekno mærket i bunden. Mange VWer er også samlet efter Tekno havde lukket.

  MVH Kim B S.

  #70351
  Flemming Rasch
  Deltager

  Alle Tekno biler i blister pakker havde heller ikke Tekno logo i bunden

  #70384
  Sune Harild
  Deltager

  Hvis det nu er en Herbie med mændene og i rigtig pæn stand, hvad er den så værd?

  Uden æske.

  De bedste hilsner Sune.

  #70386
  Flemming Rasch
  Deltager

  Min vurdering vil være uden at have set den
  5-800kr 🥴

  #70455

  Uden Tekno navn 1969-72 og de har også altid mustang hjul… Efter 1972 – i dag, og i morgen – kan de have andre hjul og de eftersamlede har generelt for lange hjul aksler.
  En original Herbie — Det vindue der mangler har en under kant inde i bilen hvis den er original og rigtig pæn… Farven er den korrekte VW Perlehvid. Der er desværre lavet en del hjemme lavede så man må være rigtigt påpasselig med den model… OG det kræver en del gode billeder.

  Jeg vurdere ikke biler i almindelighed, det er der rigtigt mange andre der gør. Men det kan give en ganske pæn timeløn, at sidde og undersøge det en times tid. Men i box, og solgt det rigtige sted, så vil Flemmings vurdering være stærkt konservativ. Forudsat at bilen er virkeligt pæn, original, komplet og i en lige så pæn original box. Er den skrammet vil den nok lande under 100 kr.
  En Herbie model vil finde interesse hos samlere af VW bobler, Herbie film entusiaster, Film bil samlere, Tekno samlere mf.

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.