EN VÆGT

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #63743

  Har lige set peters disk vægt der kan købes — med TEKNO mærke på
  Ser så en anden disk vægt der kan købes et andet sted.
  Den er to farvet og uden TEKNO mærket.

  Man kunne tænke sig at den er indkøbt fra anden producent og monteret med et Tekno mærke. Forenklet malet i kun een farve.

  Tekno havde for vane at stemple eget navn i ting derfor tænker jeg at den er kommet ind udefra. Tænker det samme om fx. dukkehus møblerne.

  Tekno modellen er i blå eller orangerød.. 15 cm.lang med nr.154 eller 20 cm.lang med nr.155 Der burde være et bukket blik med 3 loder med.

  #63849
  peter frandsen
  Keymaster

  Hej Hans Jørgen

  Hvis du kigger godt efter kan du se, at vægtene ikke er ens. Jeg har ændret lidt opfattelse af at Tekno konsekvent satte deres eget logo på andres produkter. Tekno var store på markedet og de var sidst i 1950.erne rigtig store som både producent og grossist, men ofte fremstillede de deres ting selv – omend meget var direkte kopier især af tyske ting. Noget af det, som de formentlig ikke producerede var det lille bliktog, men der står heller ikke Tekno på det.

  Derudover har Tekno helt sikkert fået andre til at producere for dem – ligesom det er udbredt i dag, hvor det er brandet der er vigtigst. En stor del af garagerne fortsatte med Tekno logoer i lang tid efter Tekno stoppede produktionen, men de blev lavet af et firma i Valby.

  Det er i øvrigt sjovt med sådan en vægt. Der er ikke mange af dem og slet ikke i komplet stand. Men hvordan prissætter man den? Ingen ved rigtig, hvad den skal koste.

  mvh

  Peter

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.