Dukkemøbler & Køkkenting samt Diverse

Teknobiler og andet gammelt legetøj Fora Teknobiler Dukkemøbler & Køkkenting samt Diverse

Dette emne indeholder 2 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  Hans Jørgen Wagner 6 måneder, 3 uger siden.

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #46854

  hemsti
  Participant

  Hej.
  Jeg samler på Teknos Dukkemøbler, Køkkenting ag andet i miniature tilpasset tidens dukkestuer, dukkehuse og dukkekøkkener.
  Jeg har efterhånden selv en betydelig samling og har fundet nr på mange af de forskellige ting både dem der er mærket Tekno & tilsvarende T.H.
  Nu prøver jeg så denne vej igennem at se om andre har samme interesse og vi ved fælles hjælp kan få fundet endnu flere spændende ting, så der kan komme både billeder og nr på.
  Jeg ved fra Teknos Billedalbum, at der har været lavet et dukkekøkken, men har ikke nr på det. Jeg ved også der har været en divan der stod sammen med et sofabord, som jeg heller ikke har nr på. Der var også en stue med sofa og lænestole der havde rundt armlæn og en skænk med 2 låger og 2 skuffer. Dette har jeg kun set i dette hæfte og der var ikke nr på.
  Hilsen Mona

  #46855

  Hej Mona.
  Velkommen på forumet. Fint at du kommer på banen med ting til dukkehuset.
  Det er ikke noget jeg ved ret meget om, men jeg fandt da lige en side med
  Dukkemøbler fra Tekno.

  http://www.123hjemmeside.dk/hemsti/4941698

  MVH Kim B S.

  #46858

  Hans Jørgen Wagner
  Participant

  Hej Mona — Den er jeg med på… Jeg er begyndt at liste dem. Jeg ved dog ikke om TH er før Tekno, samtidig eller efter Tekno. Har en fornemmelse af at TH Model-Møbler er producenter… Har en fornemmelse af at Møbel eventyret med Tekno er stoppet i 1949, fordi efter dette år går varenr. igen på biler fra Langes Legetøj.

  Men hvem er T.H. model-møbler ? Hvad betyder T.H. ? og hvor når er virksomheden startet og stoppet, både med møblerne og som virksomhed.

  Har kontakt til en dame jeg skal ned til, og fotografere møbler hos. Som du nævner mangler der en ordent lig liste, og der mangler billeder. Min ide er at få min side op at stå så man kan se møblet med nr. i en foto liste. likke på nr. og komme ind og se møblet i store fotos og en forklaring…
  e-mail mig gerne — plysbamse@msn.com
  Min side
  https://sites.google.com/site/wagnersteknoshowroom/home/moebler-furniture

Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.