BP Sparebus

Dette emne indeholder 3 svar, har 4 stemmer og blev senest opdateret af  Hans Jørgen Wagner 6 år, 12 måneder siden.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #15178

  retromani
  Participant

  Hejsa.

  Jeg er ikke rigtig tekno-samler, men bare en tosset loppegænger, som har fundet lidt Tekno-biler. Det er svært at finde rundt i dette univers. Anyways..et af mine fund er en BP sparebus.Grøn med gult tag og med børn af forskellige nationaliteter på siden og på taget. Jeg har svært ved at finde information om denne bus. Er der nogen af jer, der ved noget? Evt om værdi på sådan en fin sag.

  PÅ forhånd tak,

  Mette-Marie

  #15184

  Hej Mette-Marie.

  Jeg har et samlerkatalog, desværre helt tilbage fra 1997. Der i fandt jeg den omtalte spare-bus som der i er prissat til 1200 kr. i mint stand, hvilket er i den dyre ende den gang, da der kun er en som er dyrere prissat, nemlig til 1500 kr. Det er en i blå/gul/rød bus fra Norske Tønsberg Sparbank. Alle øvrige spare-busser lå på det tidspunkt fra 600-1000 kr i mint stand. Jeg må indrømme at jeg ikke rigtig ved hvor meget udvikling der har været i priserne siden, men der kan muligvis godt være sket en stigning.  Så jeg tror at det er en af de bedre fund du har gjort.

  MVH Kim B S.

  #15225

  teknofreak
  Participant

  Hej med jer

  Har set billederne til Frederiksberg Auktionshus 20 april. PÅ billede 1088 er der tilsyneladende en sparebus (grøn), helt uden reklamer. Kender I den?

  #15226

  Hans Jørgen Wagner
  Participant

  Hej :

  Mit samlerkatalog er fra 2007 og BP bussen er den dyreste og sættes til 4.500,00 Kr, og den uden decaler 1.500,00 kr. DET ER MODELLER I MINT STAND… Det betyder at modellen absolut ikke har den mindste lille bitte fejl af nogen art, den står som sprit ny og helt aldeles 100% original. Skal man have en ordentlig pris for tingene skal de sansynligvis sælges et sted som omtalte Auktionshus. Man har internationale kunder, måske enda på forhånd, men der stiller man også skrape  krav til tingenes stand og der forlanges et mærkbart salær ved hammerslag. Uden at være en guro på nogen måde, så tror jeg ikke det er helt lyv, at vurdere hver enkelt fejl til 200,00 kr, i forringelse af verdien.Dermed også være sagt, at den første fejl er dyrest, og giver måske enda væsentligt højere verdi forringelse. Der er 59+ versioner af sparebussen, her ud over findes den i flere farver uden decaler, og de var i produktion 1965-70.

  Hilsen

  H.J.W.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.