Auktioner – Tekno

Teknobiler og andet gammelt legetøj Fora Teknobiler Auktioner – Tekno

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #14833
  susilassen
  Deltager

  Hej med jer

  Findes der andre auktioner end Frederiksberg Auktionshus, der formidler køb/salg af gode Teknobiler i rimelig afstand fra København?

  Venlig Tekno-hilsen

  Susi

  #14834
  peter frandsen
  Keymaster

  Hej Sussi

  Frederiksberg auktionshus er absulot førende i DK når vi taler legetøj. Bruun-Rasmussen og Svendborg Auktioner har somme tider lidt legetøj. Ellers brug QXL, Tradera, E-bay eller den blå avis der har rigtig meget Tekno.

   

  mvh

   

  Peter

  #14835
  susilassen
  Deltager

  Tusind tak – jeg er bare nysgerrig, har arvet lidt biler som jeg MÅSKE vil sælge 🙂

  #14839

  Hej Sussi.

  Jeg følger konstant med i hvad der er af Teknobiler på QXL, og vil glæde mig til at se dine. Her er link til deres afdeling for Teknobiler.

  http://www.qxl.dk/search/search.asp?txtSearch=tekno&Catg=1&onlynewauction=0&InTitleAndDesc=1&catalog=5&CategoryType=0&ArticleType=0&Zip=&ZipRange=&Adv=1&pagesize=30&ListingSort=1&Gallery=1&PageNr=1

  MVH Kim B S.

  #14863
  susilassen
  Deltager

  Hej Kim

  Tak for linket – er de biler ikke meget billige? Jeg kan forstå de skrammede, men de I kalder mint-biler, synes jeg er meget billige – så tror jeg, at jeg beholder mine.

  Venlig hilsen

  Susi

  #14864

  Hej Sussi.

  Selv tak. Og billig, jo måske i nogen tilfælde. Køberne vil jo helst købe så billigt så muligt, og venter derfor typisk med at byde til lige før slutningen af aktionen. Sælgeren kan jo så sætte en mindstepris, så man har sikret at man ikke sælger alt for billigt. Men det er jo til syvene og sidst udbud og efterspørgsel som bestemmer prisen i den sidste ende.

  MVH Kim B S.

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.