Auktion 20 april

Dette emne indeholder 3 svar, har 3 stemmer og blev senest opdateret af  peter frandsen 6 år, 11 måneder siden.

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #15177

  susilassen
  Participant

  Hej med jer

  Hvordan bedømmer I vurderungerne til Frederiksberg Auktionshus auktion 20 april. Der er jo rigtig mange emner – ved ikke så meget, men er der overraskelser?

  #15185

  peter frandsen
  Keymaster

  Hej

  Du kan roligt lade vurderingerne hvile i sig selv, de er intet værd. Normalt sælges 90 – 95 % af Tekno tingene over vurderingen.

  De har kun et formål og det er at lokke køberne til i den tro de kan gøre en god handel. Du kan regne med at de sjælne reklamebiler og tankbiler kommer til at ligge 6 – 12000 kr.

   

  mvh

   

  Peter

  #15231

  Sven Thrysøe
  Participant

  Hej susilassen

  Ja, Peter har DESVÆRRE ret, man får ikke sjældne biler i mint stand for 800 kr, – heller ikke på auktion.

  En god måde på at få en indsigt i priserne/kvaliteten på modelbiler er at følge med på QXL og evt. svenske Tradera, der er mange erfarne sælgere/købere så der går priserne sjældent amok,  så hvis du kigger efter Tekno biler der,  får du en god rettesnor.

  Ellers er Peters side her også god hvis man er begynder eller er i tvivl om en bil er ok til prisen, her får du et velkvalificeret svar.

  Mvh Sven

   

  #15232

  peter frandsen
  Keymaster

  Hvis det er Teknoting som ofte er til salg som fx MB 230 i hvid med hardtop eller en Morris Marina ved de fleste hvad prisen kommer til at ligge på. Det er straks værre, hvis der kommer en Paulig Volvo Express til salg. Den kan koste fra 4.000 kr. til 40.000 kr., det er umuligt at gætte på. Personligt kigger jeg aldrig på vurderingerne på auktionerne eller i bøgerne.

  mvh

   

  peter

Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.